Hur man gör ett hjärta i photoshop

Hur man gör ett hjärta i photoshop


Maste Photoshop kan försöka, men att lära sig att lägga till enkla former för att dina skapelser kan vara tillfredsställande. Hjärtan kan placeras på fotografier, teckningar, annonser eller andra konstnärliga skapelser att lägga till några cuteness eller romantik vad du arbetar med. Hjärtan är perfekt för en valentin kort eller en present till en älskad. Skapa hjärtan i Photoshop tar bara några musklick, och hjärtan kan ändras till storlek och färg du vill att de ska vara.

Instruktioner

1 Gå till verktygsfältet. Klicka på "anpassad form" alternativet. Det ser ut som en liten klump av färg och ligger precis ovanför pipettverktyget. Detta kommer att ta upp en meny av former att välja mellan.

2 Välj hjärtformen genom att klicka på den. Ändra hjärtats färg genom att välja "Färg" och välja rätt färg för ditt hjärta.

3 Dra hjärta till ditt projekt med hjälp av musen. Använd musen för att anpassa formen på hjärtat genom att dra det vidare att göra den större, eller dra musen för att få hjärtat att synas mindre. Lägg till så många hjärtan som du vill.

4 Spara ditt projekt och namnge den så att du inte raderar ditt hårda arbete.