Hur man gör trägolv Shine Like New

Hur man gör trägolv Shine Like New


Oavsett vad deras ålder, blanka trägolv göra ett rum verkar fräsch och ny. Beroende på vilken typ av trägolv i ditt hem, kanske du kunna föryngra gamla trägolv så att det ser ut som ny igen. Det bästa sättet att hålla golven i ditt hem ser sitt bästa är att rengöra trägolv med lämpliga rengöringsmedel och undvika att få träet alltför blöt. Nyare laminat golvsystem och konstruerade träslag komma med inbyggd glans som kräver ett minimum av skötsel.

Instruktioner

1 Utför en finish sunda test för att avgöra om trä tätning kan ta en glans. Placera några droppar vatten på det mest slitna trä. Om de vattenpärlor, är målet tillräckligt bra för att ha speciella glänsande processer som tillämpas på den. Om vattnet blir träet mörkt och inte pärla upp, överväga att ha golvet professionellt slipas och lackeras. Under tiden kan du använda vax för att skydda golvet.

2 Rengör trägolv och med en bra kvast. Borsta så mycket damm som möjligt av var och en av sprickorna och runt kanterna av rummet. Köra borsten fastsättning av en dammsugare över hela ytan av det hårda golv att plocka upp kvarvarande smuts.

3 Applicera en renare lämplig för din typ av trägolv och för dess yta för att uppnå en glans. Om tidigare glans på golvet kom från vax, sedan använda en annan lager vax. Låt vaxet dis över, och sedan torka upp det med en mjuk trasa.

4 Använd ett golv buffert för att lägga till ytterligare glans på golvet. Kör maskinen i en vänster till höger mönster för bästa resultat. Ändrar poleringsdynorna ofta för att uppnå bästa glans.