New Dogtra 175 NCP Elektronisk krage för hund utbildning

New Dogtra 175 NCP Elektronisk krage för hund utbildning

New Dogtra 175 NCP Elektronisk krage för hund utbildning

Den Dogtra 175 NCP elektroniska hund krage är en nybörjar träningsredskap för små till medelstora raser. Kompakt med en vattentät mottagare för hunden och en vattenfast handsändare för ägaren, denna "e-krage" kan skicka en av tre elektroniska förnimmelser till din hund, även om han är långt ifrån dig. Den Dogtra 175 NCP har en 400-yard rad, kommer med uppladdningsbara batterier som har en 14-timmars laddning och kostar ca £ 110 (mars 2011).

Den "Nick" Button

Den Dogtra 175 NCP fjärr krage har en "Nick" -knappen som ger ett mycket kort, enstaka puls av elektrisk surr till mottagaren fäst vid kragen. Denna "Nick" automatiskt slutar i mindre än en sekund, oavsett hur länge ägaren trycker på knappen. Dogtra råder ägare att använda "Nick" för att rätta hundar när de svänga av bly när hon gick i koppel. Dogtra beskriver "Nick" som "mild, men mycket motiverande."

Den "Constant" Button

Den Dogtra 175 NCP krage har en "konstant" knappen som, när den trycks, kommer att skicka en elektrisk telefon till hund som varar i upp till 12 sekunder, så länge knappen trycks ned. Dogtra rekommenderar "Constant" -knappen för att träna hundar att stoppa farliga beteenden som jagar katter eller bilar. Den "Constant" sensation stängs automatiskt av efter 12 sekunder. Det kommer bara aktivera om du trycker på knappen igen.

Den "Pager" Button

Den Dogtra 175 NCP kragen har en tredje inställning, den "Pager" -knappen, som ligger på den sida av den handhållna sändaren. Den "Pager" ger ägarna möjlighet att kommunicera med sina hundar utan att skicka en elektrisk surr. Istället kommer "Pager" -knappen orsaka kragen att vibrera, som en mobiltelefon. Dogtra föreslår ägare använder inställningen "Pager" som ett sätt att få sina hundar uppmärksamhet.

överväganden

Dessa typer av elektroniska hund utbildning kragar är inte gjorda för hundar under 5.44kg. eller mindre än 6 månader gamla. Dogtra varnar ägare att dess kragar är avsedda endast för hundträning och är aldrig att släppas ut på andra typer av djur eller människor. Om någon hudirritation utvecklas på grund av hunden bär kragen, bör du avbryta användningen omedelbart. Kragen ska roteras på en hundens hals varannan timme, så att de två kontaktpunkterna inte orsaka irritation.