Anvisningar för Tandborste trasmattor

Anvisningar för Tandborste trasmattor


Trasmattor kan göras genom att väva samman tygremsor. Dessa hantverk projekt ger ett enkelt sätt att återvinna gamla tygrester, lakan, dukar och gardiner. Tygremsor vävs samman i en metod som liknar virkning, men det är inte nödvändigt att veta hur man virka innan detta hantverk. Många hantverkare skapa sin egen trasmatta verktyget genom att modifiera en enkel tandborste. Den enklaste projektet till att börja med är en cirkulär trasmatta, enligt den Rag Rug Café webbplats. Som din skicklighetsnivå förbättras, kanske du vill ta itu med en oval, kvadrat eller rektangel formad matta. Skickliga hantverkare skapar också mattor med unika former såsom hjärtan och diamanter.

Instruktioner

1 Skär tyget i en tum breda remsor. Varje remsa bör vara ungefär tre till sex fot lång. Vik toppen av en slits över ungefär en tum och skär en liten skåra i tyget. Upprepa vid botten av vävremsan. Gör detta för alla remsorna.

2 Skär borst huvud i slutet av en tandborste. Använd en elektrisk slipmaskin för att slipa änden i en vass spets. Borra ett hål genom den motsatta änden är tillräckligt stor för att trä igenom en en-tums bred remsa av tyg. Denna tandborste verktyg kommer att hjälpa i mattan beslutsprocessen.

3 Håll två tygremsor sida vid sida vertikalt. Ta den högra remsan och peta den genom spåret på ovansidan av den vänstra remsan. Ta höger band och dra den genom slitsen ungefär en till två inches. Trä den högra remsan genom slitsen vid botten av densamma (högra) remsa. Dra åt för att bilda en liten knut förbinder remsorna ihop. Detta är också den metod som en matta Maker kommer att använda för att lägga till en ny remsa när tyget börjar bli för kort.

4 Böj de två remsorna i mitten knut så att de ligger sida vid sida på nytt. Tryck en säkerhetsnål genom knuten och fäst den på en yta såsom en kudde, täcke eller kudde. Gänga botten av den vänstra remsan genom hålet i tandborstverktyget. Säkra med en knut.

5 Ta vänster band och loop den över den högra band. Bringa botten av den vänstra remsan (med verktyget) under det högra bandet. Dra uppåt för att bilda en knut. Låt knut något lös för att göra det lättare att skapa den andra raden. Upprepa ytterligare tre gånger för att bilda en kedja av fyra knop.

6 Vrid tygremsor runt så att den vänstra remsan är på utsidan, vänd mot motsatt riktning av de fyra knop i steg 5. Den högra band kommer att vara närmast knutar som gjorts tidigare. Ta den vänstra remsan och sätta det över den högra remsa för att bilda en slinga. Skjut den spetsiga änden av tandborstverktyget genom hålet i toppen knut i steg 5. Fortsätt att trä den vänstra remsan genom knuten och under höger band. Dra åt för att skapa en knut intill knuten bildas i steg 5.

7 Upprepa processen beskrivs i steg 6. Med varje ny söm, peta tandborsten verktyget genom hålet strax under hålet som används i föregående stygn. Efter den andra raden har utförts på alla fyra knop, vrid projektet runt. Slutföra maskor på baksidan av de ursprungliga knop. Detta bör utgöra en liten cirkel. Vid det här laget är det bäst att ta bort säkerhetsnål, eftersom det förmodligen hindrar mer än hjälper.

8 Fortsätt att upprepa grundläggande knut stygn i en cirkelrörelse runt mattan. Med varje ny rad, kommer mattan att fortsätta att bli bredare. Lägg tyget under användning av förfarandet som beskrivs i steg 3 vid behov. När mattan är tillräckligt stor, knyta vävremsan i en tät och säker knut och trimma bort överflödigt tyg.