Dop gåvor för pojkar från en gudmor

Dop gåvor för pojkar från en gudmor


Att bli gudmor till en pojke innebär att du kommer att vara en del av pojkens religiösa liv, erbjuder andlig vägledning till honom när det behövs. Det är viktigt för gudmor att inte bara delta i dop och ger en lämplig gåva, men för henne att fortsätta att vara närvarande i pojkens liv därefter. Ett dop gåva från dig till din gudson kommer att representera din avsikt att fullfölja oavsett andliga ansvar hans föräldrar önskan dig som gudmor.

silver gåvor

Silver skallror, skedar, tavelramar och dop koppar gör köns lämpligt minnessaken dop gåvor från en fadder till en pojke. För att göra silver gåva mer personlig, är gravyr ett alternativ. Gravyr pojkens namn, initialer, födelse eller dop datum finns alla möjligheter. Om du vill lägga till en mindre formell gåva för pojken tillsammans med silver gåva, är det ett alternativ. Silvret gåva kommer att bli mer av en minnessak för att visa, så att du kan lägga till en bok eller leksak som pojken kunde använda, om du vill.

religiösa gåvor

Eftersom dopet är en kristen religiös händelse, religiösa-tema gåvor är sannolikt gåva alternativ från en gudmor vid dop. Om pojken döpas är en baby eller ett litet barn, är ett barns Bibeln en passande gåva. För äldre pojkar, skulle en högkvalitativ Bible vara lämpliga. Även om pojken är ung, kan en bibel sparas tills han är tillräckligt gammal för att läsa den. En kors halsband är en annan lämplig religiös gåva från en fadder till en pojke, även om föräldrarna skulle sannolikt behöva spara halsbandet tills pojken är gammal nog att bära den.

inspirera gåvor

I vissa fall, till exempel när föräldrarna till pojke som döptes är inte särskilt religiös, är det svårt att få en viss religiös gåva som är lämpligt. I dessa fall kan godmothers välja en inspirera gåva som inte nödvändigtvis är en "religiös" gåva. Möjligheter inkluderar inspirerande figurer, plaketter med inspirerande citat eller böcker med positiva budskap som syftar till att inspirera.

monetära gåvor

Monetära gåvor finns alternativ för dop gåvor från en fadder till en pojke. Eftersom du ombads att vara gudmor, och därför en närvaro i barnets liv, kan du investera i sin framtid med en monetär gåva. Besparingar obligationer, investeringar certifikat eller helt enkelt skriva en check är alla acceptabla.