Hur man spelar in direkt tv till PC

Hur man spelar in direkt tv till PC


Inspelning av tv-program från DirecTV till datorn är inte svårt att göra, och gör att titta på din favorit tv-show eller filmer enklare. Om du har en dator som kör Windows och Microsoft Windows Movie Maker, kan du spela in dina filmer på nolltid alls. När du har spelat din favoritfilm på en DVD, kommer det att vara redo att spela på DVD-spelaren när du vill. Detta kan endast ske dock, efter att du har anslutit DirecTV låda med den dator du använder.

Instruktioner

1 Placera grafikkortet med alla anslutningar från DirecTV rutan i din dator. En video capture-kort kan anslutas till en USB-port på framsidan eller baksidan av din dator. (Om ditt grafikkort inte redan är ansluten till DirecTV box, se Referenser.)

2 Öppna Windows Movie Maker på datorn. Välj "Start" längst ner på skrivbordet, följt av "Alla program", "Tillbehör" och sedan "Windows Movie Maker."

3 Välj "Arkiv" -menyn knappen längst upp till vänster på Windows Movie Maker program. Välj "Fånga video." Du kommer att behöva klicka igenom anvisningarna för att välja en inspelningsenhet, och ingångskällor för ljudet. Du kommer också att välja en plats att spara filen du spelar in.

4 Välj "Start Capture" för att börja spela in din DirecTV show.

5 Välj "Stop Capture" efter showen eller film du spelar in är klar.

6 Stäng guiden genom att välja "Kom."

7 Bränn din tv-show på en DVD.