Hantverk Made Från Bandanas

Hantverk Made Från Bandanas


Snusnäsdukar är den perfekta hantverk material eftersom de är billiga, och du kan hitta dem i så många färger och mönster. Använd dem för hantverk för barn under en födelsedag eller pyjamasparty. Låt inte de vuxna ut, eftersom de också kommer att njuta av att göra hantverk med snusnäsdukar. Samla dina vänner tillsammans för en lunch följt av en överraskning hantverk session.

Tygkassar

Detta är ett enkelt projekt för vuxna. Placera två snusnäsdukar tillsammans (fram och bak är oftast densamma). Stift runt tre sidor och sy över dem med en 1/2-tums sömmen. Dra den högra sidan (sidan med sömmarna inte visas) av hänger lös ut. Vik och nåla toppen över en fjärdedel tum. Sy hela vägen runt toppen på botten av vecket, vilket skapar ett rör, men lämnar en 3-tums öppning. Använd en stor säkerhetsnål i slutet av en 2-fot bit sidenband att arbeta genom öppningen och runt till andra sidan. Ta bort säkerhetssprinten. Dra i båda ändarna av bandet för att krama upp bandana kassar toppen. Knyt band i en båge. För äldre barn eller tonåringar, skapa påsen, men låt dem arbeta bandet genom den övre röret. För mindre barn, använder färdiga bandana väska som en tjänst som håller billiga objekt, till exempel målarböcker, kritor, pussel och små plastleksaker.

planter

Detta är väldigt roligt för vuxna eller barn i alla åldrar. Köp billiga 6-tums lerkrukor och en mängd akryl färg färger. Låt varje människa väljer en bandana och concho slide (finns på hantverk butiker i beading avsnitt). Låt dem måla sina potten att samordna med bandana. Efter att potten är torr, vik bandana på mitten, korsvis, för att göra en triangel. Rulla toppen, långa änden av triangeln ett par gånger. Limma bandana hela vägen runt den övre kanten av krukan, lämnar svansar av bandana fritt på framsidan. Dra svansar genom concho bilden. Limma baksidan av fingret till lerkruka. Om du har en lång hantverks session, kan du plocka upp några små växter och planteringsjord. Låt varje crafter kruka sin anläggning i bandana-dekorerat potten.

Täcke

Använd samma bandana mönster eller alternativa färger eller mönster när du gör en snabb och-lätt täcke. Sy ihop remsor av snusnäsdukar, med en 1/4-tums söm för bredden du vill att ditt täcke. Sy banden tillsammans för att göra längden på din quilt. Din quilt toppen är klar. Sandwich din quilt genom att skikta en bakstycke samordna tyg i botten, vadd över det och bananen quilt ovanpå. Stift eller baste (stora hand sömmar) ihop lagren. Hand- eller maskin täcke lagren som du önskar. Knyta täcket är ett snabbt sätt att gå täcket tillsammans. Sy en bindning på utsidan av täcket med en samordnande tyg. Detta är ett bra första sömnadsprojekt för ett barn och att du kan arbeta tillsammans.