30 saker som gör dig en verklig Bridget Jones

Introduktion

Det kan vara att Bridget Jones är faktiskt inte bara Bridget Jones, utan snarare en metafor för vad det innebär att vara en modern kvinna: trots allt, inte vi alla vet en Bridget Jones? Det vill säga, en kvinna i trettioårsåldern fortfarande räkna ut vad man ska göra i livet, besatt av kärlek och hemsökt av en tendens att förlöjliga. Vi visar dig 30 situationer i Bridget Jones 'liv som kan hända någon kvinna i trettioårsåldern. Du kan räkna antal sammanträffanden med din egen erfarenhet och i slutet av artikeln ser du faktiskt hur mycket av Bridget du har på dig själv.

Du får full tittar ostliknande filmer eller gamla såpoperor

Kanske beror det på att varje gång du ser Glenn Close dödas i Fatal något sevärdhet dör inom dig, eller därför att varje gång du tittar på Jerry Maguire du kan inte låta bli irriterad på hur moronic Tom Cruise är. Efter att ha sett Titanic du alltid har den kvardröjande känsla av att livet har varit orättvist att du: om denna fruktansvärda Rose låter Jack dö utan en rygga, hur kommer du, är så omtänksam och hänsynsfull, är fortfarande singel? Vin håller fylla din kopp och du sätter dig själv genom tortyr av att titta på filmer och såpoperor som bara tjänar till att påminna om att tiden flyger förbi.

Så fort du träffar någon, börjar du undrar hur du kommer att namnge barn

Du har inte ens pratat med den där killen du träffade i hissen och du redan föreställande ditt bröllop. Om han frågar dig, börjar du plocka namn för barnen du kommer att ha tillsammans. Men de flesta av dessa relationer är över på ett ögonblick, samma blink som fick dig ur din drömtillstånd.

Du går till en familj part klädd som en prostituerad

Din mor, nyhetsbyrån som frigör alla de senaste skvallret i grannskapet, lämnar alltid viktig information ut. Till exempel det faktum att det ursprungliga temat för partiet, "Präster och prostituerade", ersattes med den mycket enklare "Regular Familjeåterförening". Inbjudan till en kollektiv lustiga förnedring blev en enkelriktad-biljett till din egen personliga helvete. Förutom att du är inte ensam: Din far var också kvar i mörkret om ändringar i sista minuten och du kan både dela skam.

Du kan inte laga mat, men du kan äta

Din grönsakssoppa slutar upp att vara en foul blå soppa och din apelsin mousse ser ut radioaktiv marmelad. Men lyckligtvis nog, har du inget emot gorging på vad ligger framför dig, som höfterna mycket väl kan bekräfta, och du kommer alltid att slicka ren plattorna dina misslyckade recept serveras i.

Din stil är inte fungerar för dig

Kjolar som är för kort, blusar som är bara lite för avslöjande, speciella frisyrer: du ser ut som alla andra deltagare på "Extreme Makeover", alltid fastnat i "före" fas. Ändå du alltid lyckas gå ner på samma gata känna sig som en diva.

Du har en ganska obehaglig farbror

Du är inte riktigt säker på exakt hur ni är släkt, men han lyckas på något sätt att hitta på varje familj. När han inte ber om du fortfarande är singel, han gör inget försök att dölja sin stirrar på din botten, eftersom det inte "har en ägare" ännu. Verkligen motbjudande.

Din viljestyrka har en tredagars utgångsdatum

Du lovade att du skulle kasta män och kolhydrater åt sidan. Du kastade också en vodka flaska i papperskorgen eftersom du svor du skulle sluta dricka. Du gick så långt som att underteckna dig upp på gymmet. Dock är viljan att genomföra dessa förändringar flyktig och bara några dagar senare du befinner dig dricka vin och titta på Top Gun ... igen.

Du är alltid att göra bort dig själv

Var det glida ner en påle i en kjol eller bär en bubblegum rosa kostym för skying du alltid sluta göra narr av sig själv. Du kan inte bara hjälpa det, det är en del av din charmiga personlighet.

Du är en förskräcklig talesman

Din chef plockar du ut för att ge ett tal i en presentation och du känner att detta kan vara den största möjligheten av din karriär. Även glömma att du inte har några skicklighet att tala som helst och att du är helt oförmögen att säga något som är vettigt. Så börjar du stammande, förvirrande människors namn och i slutet av det, inser du att du har skrika hela tiden eftersom du inte märker mikrofonen var avstängd.

Du bär ohyggliga trosor

"Sexy eller mager?" är frågan grundläggande när du börjar få redo för att gå ut. Du är i en kyckling-eller-ägget typ av paradox: om du bär dessa enorma granny trosor du ser mager. Om du tittar mager, du hittas sexigare än vanligt genom att den manliga befolkningen och som kommer att öka dina chanser att gå hem med någon. Men när det kommer dessa fruktansvärda trosor som ser ut som de kom från din mormor låda måste lossna och det betyder att han kommer att se dem och förtrollningen bryts. Åtminstone de är inte de med hål och slitna elastisk, de som du bär när du vet att det finns absolut inga chanser att ha nära kontakt med någon.

Din pojkvän medarbetare är alltid sötare, smartare och trevligare än du

Du äntligen lyckats vara i ett stabilt förhållande och precis när du börjar känna sig bekväma, den stora hot visas, arbetskamrat som är yngre, snyggare, smartare och trevligare än du. Hon förmodligen inte får tillsammans med sina vänner att bash på folk, hon kan nog tala om de mest intressanta frågorna i en konversation och säkerligen har tinniest midjan du någonsin sett. Du känner en blandning av hat och beundran mot henne, den person som, enligt din fantasi, är allt du vill vara.

Du är alltid i fel man

Även om du verkligen inte vill engagera sig med alkoholister, arbetsnarkomaner, sexmissbrukare, perversa, känslomässiga tåg-vrak och den klassiska killen med engagemang-frågor, du befinner dig dagdrömmer om en man som bara händer att samla alla dessa egenskaper. Försöker att falla för en god man för en förändring? Vad är spänningen i det?

Du har en narcissistisk homosexuell vän som alltid stödjande

Även om han sällan sett gör något som inte har honom i centrum, är din gay vän alltid där när du behöver honom. Oavsett skrika från en bil, utgör de frågor du fruktar att svara eller att få dina två friare att slåss mot varandra, är han alltid redo att stå dig ... så länge han inte behöver göra någonting själv, eftersom han gör 90% av tiden.

Dina föräldrar är goda människor, men embarrasing

Sådan far, som barn, säger de. Oavsett om det är en familjefest, på köpcentret eller när man möter din pojkvän, de har en häpnadsväckande förmåga att toppa sig i att vara löjligt om och om igen. Just när du tror att de snudd på groteska, tar din mamma med en TV säljare och din far faller in i en djup mörk grop av sorg.

Att ex som upprepade gånger vänt ner håller på att visa upp

Han förödmjukade dig, han förde dig till knäna, och sedan han förödmjukade dig igen. Det ser ut som ditt ex är aldrig gjort förödmjuka dig, verkar han aldrig få nog. Han vet hur man tar bort den sista lilla uns av värdighet som du skatt, om att du ser ut som en idiot för att inte veta var Tyskland är eller som anger att om han inte kan lyckas i dejta dig, då han helt enkelt inte kan göra det med vem som helst. Men alltid återvänder han, även om han har utan hänsyn till dig. Varför? Det är den stora hemligheten: du är motorn för hans självkänsla.

Middag med dina gifta vänner blir en förödmjukelse parti

De är gifta och de inbjuder dig på middag. Du är singel och är överens om att gå. Varför? Eftersom du behöver för att samla in mer patetiska erfarenheter att skvallra med dina singelvänner. Vid middagen, huvudfrågor sträcker sig från spädbarn, engagemang ringar, förstås, hur din varelse enda är direkt relaterad till din biologiska klockan tickar snabbare. Skynda dig, flicka, är tågen kommer och går och du fortfarande står på plattformen!

Dina föräldrar förnyar sitt bröllop löften och du kan inte hålla en relation går för över två år

Du vet att det är ett sätt att uttrycka sin kärlek till varandra, men du kan inte sluta tänka på hur förnedrande det är för dina föräldrar att ha en andra bröllopsfest medan dina relationer inte ens överleva en hamster. Åtminstone kan du i hemlighet skratta åt hur löjligt din pappa kommer att se klädd i en lila kostym, uppenbarligen valt din mamma.

Du ta reda på om din pojkvän affären i värsta möjliga sätt

Förödmjukelsen du känner när du öppnar dörren badrum och hitta en vacker kvinna som sitter på din pojkvän badkar är något du inte glömmer lätt. Men det finns inget i livet som en bra gamla 90-talet sång och en vodka flaskan inte kan fixa.

Din chef är chauvinistisk

Din chef är en gris som behandlar kvinnor som objekt. Du ogillar, men vad kan man göra? Du måste betala hyran så att du undertrycka dina ideal lite, sätta på den minikjol och gå till jobbet visar benen.

Du sover med en medarbetare och sedan måste se honom varje dag

Du visste att det skulle sluta illa och ändå du gick för det. Nu är det dags att ta konsekvenserna: du måste se hans ansikte varje morgon och hålla tillbaka lusten att slå honom. Fortfarande, oroa dig inte, det kommer allt träna när, efter att ha funnit ett annat jobb, du tala om för honom hur du föredrar att torka några diktatorns ass snarare än att hålla på att arbeta med honom.

Dina vänner är lika mycket ett misslyckande som du

Dina vänner, den bästa delen av ditt liv, kan du prata om vad som helst utan att känna bedömas. Varför? Jo, helt enkelt eftersom de är så mycket av ett misslyckande som du och vad deras åsikter är bara en projektion av sig själva. När allt kommer omkring, är vänskap alltid bygger på gemensamma värderingar!

Du svär du kommer att sluta röka, men du startar igen när du får ditt hjärta krossat

Du gillar dina cigaretter på samma sätt som du gillar dina män: de ska vara din trogna partner. Tja, har du inte riktigt hittat några män som faktiskt gillar det, men du är säker på att de kommer att visa upp en dag.

Din bästa vän är alltid sex idioter

Trots din brist på tur i kärlek, visar din optimism du andra verkligheter. Det gör dig glad att veta att du är inte den enda att göra alla de fel val: åtminstone dina pojkvänner är inte narkotikahandlare försöker använda dig och dina vänner som mulor för att undvika flygplatsens säkerhetskontroll.

Du genera din pojkvän på hans arbetsmöten

Vare sig genom att bära en alltför stor mängd av make up eller en otäck klänning som gör att du ser ut som en lyktstolpe, du aldrig misslyckas med att genera din pojkvän framför hans kollegor. Och eftersom din törst för förlöjligande är aldrig nöjd, du gå så långt som att gräla med sin chef eftersom han inte vet namnet på Madonnas första singel. Och det är bara för att visa alla de fina människor som trodde du var helt okunnig om hur fel de hade om dig.

En kvinna är i dig

Du verkar vara mer charmiga än du tror, ​​lilla Bridget. Bland ryck och lesbiska du den får en hel del uppmärksamhet. Även om du är säker på att du fortfarande gillar män, inte utesluta det, man vet aldrig vad det kan leda till.

Du brukar förtvivlan

Choklad, vin, filt: det är allt du behöver för att skapa ett scenario för din emotionella apokalyps. Efter att brutto visning av överseende, kan du gå ut med laddas batterierna inför ännu en gång, alla konstiga saker som livet har i lager för dig.

Du är alltid lite berusad

Familjefester. Bokslutskommuniké parter. Julfester. Vad gör de alla har gemensamt? Att de kan räkna med en version av dig bara lite mer glad än vanligt att vara där.

Du har fortfarande inte bestämt om du känner super smart eller super töntig

Ibland känns det som du är hjältinnan i din egen film. Andra gånger du vill bara du kunde försvinna, låt marken bara svälja dig. Men när du tror att allt är förlorat, strömmar ditt mod ut och du presentera din bästa försvar: "Varje gång jag ser dig, du verkar gå ut ur ditt sätt att göra mig känns som en komplett idiot och du verkligen behöver inte. bry: jag känner mig redan som en idiot för det mesta ändå ". Ingenting kan slå en kvinna som omfamnar sina egna brister.

Dina ben kommer alltid att vara något kortare än resten

När du pekar på din midja och klagar över att benen inte gå upp till det, du har rätt, de inte och kommer inte att: benen kommer alltid att vara lite kortare än alla andras, även med tanke på kroppens proportioner . Det är bra är att du redan har accepterat dem som de är och har slutat att leka med tanken på att få det knäpp kirurgi i Ryssland för att göra dem längre.

Du behöver inte ha några meddelanden

Inte ens från din mamma. Att kvinnlig röst i telefonsvararen säger att det meddelande som du väntade inte har kommit. Hålla hoppas, kanske en dag du får den.

Hur hög är din Bridget nivåer?

Om du hittar upp till tio tillfälligheter mellan dig och Bridget, har du en låg nivå av Bridget i ditt liv. Du gör ibland bort dig, men du lyckas göra det när ingen tittar. Om du har över tio men mindre än tjugo, är din Bridget nivå måttlig: du tenderar att genera din pojkvän, dina föräldrar är ganska hemska och din brist på kärlek återspeglas i varje aspekt av ditt liv. Nu, om du har mer än 20 tillfälligheter med Bridget, är ditt liv en fullständig röra och du räknas som en heltid Bridget. Trots att vara ständigt misslyckas, är du bedårande: du alltid bär ett stort leende på läpparna och hoppas att allt kommer att bli bättre snart.