Hur man kan inreda din uteplats stuga stil

Hur man kan inreda din uteplats stuga stil


Med den ökande populariteten för uterum, fler människor uppmärksamma på sina uteplatser. Du kan konvertera din uteplats till ett slutet uterum eller lämna den öppen. Hursomhelst, dina alternativ för att dekorera denna stora utomhus utrymme i en stuga stil är många. Öppenheten i en uteplats gör den idealisk för lantlig stil inredning, eftersom stil själv gynnar ett utrymme fyllt med öppna fönster och dörrar som gör utsidan.

Instruktioner

1 Välj ett färgschema. Din inredning kan omfatta de ljusa färger som ofta förknippas med en strandnära stuga, såsom ljusblått, grönt, och solbrännan. Eller så kan du gå i motsatt riktning och använd de mörka, woodsy färger som ofta finns i fjällstugor.

2 Välj lämplig skala och färg av möbler som går med din design. Vita rotting eller teak möbler skulle fungera bra med en strand-tema stuga, medan mörkare, tunga möbler skulle fungera bra med en bergs stuga utseende.

3 Leta efter inomhus / utomhus klädsel för dina möbler. All-säsongen alternativ inkluderar väderbehandlade duk, linne och tjock bomull. Dessa vävnader fungerar väl eftersom de tenderar att vara kraftigare än många andra textilier.

4 Kasta i dekorativa tillbehör inklusive randiga kuddar och kuddar i olika utföranden. Använd liknande färger för att dra ihop tillbehör med olika mönster och strukturer.

5 Skapa ett slutet utrymme genom att hänga gardiner på uteplatsen öppning (om du inte har en sluten uteplats). Stuga inredning har ofta ren, vita gardiner. Knyt gardinerna öppna med omtag lindade kring polerna som håller upp din uteplats tak.

6 Hang konst på yttre väggarna i ditt hus. Många mästerverk har gjorts till konst lämpar sig för elementen. Dessa bitar kommer att hjälpa din uteplats ta på utseendet på ett rum. Lämpliga "väggar" inkluderar också en bakgård staket.

7 Söka lantlig stil dekorera tillbehör för att placera på slut och soffbord. Ett vanligt utsmyckning tema i stugan stil inkluderar nautiska tillbehör såsom snäckor, antikt glas, hav flottar och fiskenät.

8 Välj shabby chic tillbehör såsom gamla vitkalkade kaffe eller slutet tabeller. Stuga stil är avslappnad och ofta ser vädret slitna. Var inte rädd, till exempel, för att välja en tabell som är målad vit, men har virket i tabellen nedanför visar genom.

9 Köp en bärbar terrakotta eldstad för svala kvällar. Vissa versioner kan målas. Placera spisen på kanten av uteplats där man fortfarande kan känna sin värme och samtidigt minska risken för brand från gnistor.