Hur man byter Broken Glass i en antik Handheld Mirror

Hur man byter Broken Glass i en antik Handheld Mirror


Bryta en antik handhållna spegel kan vara smärtsamt för en massa skäl: affektionsvärde, devalvering av spegeln värde och besväret med den bytas ut. Det behöver inte vara svårt att hitta en ersättare glas för din handhållna spegel. Kostnad klokt, måste du bestämma om du vill ersätta spegeln med en platt kant eller beställa en skräddarsydd skär fasade glas ersättning. Hursomhelst, hjälp är så nära som din lokala glas butik.

Instruktioner

1 Ring din lokala glas butik och fråga om de hanterar trasiga antikt glas i handhållna speglar. De kan bytas ut mot själva glaset, om det är platt och inte kräver en avfasad kant.

2 Skicka din spegel till en antik glas specialist om du beslutar dig för att behålla det ursprungliga spegelns fasade konturer i takt. Din lokala glasmästare kommer att ha en referens om de inte gör jobbet själva och kan erbjuda sig att skicka det till dig.

3 skickas din spegel om den behöver en glasmästare inte i ditt område. Klipp en bit kartong några inches större än storleken på spegeln. Sätt en klick skolan lim på baksidan av varje skärva, och placera dem i ordning på kartong. Låt torka. Wrap klamra wrap runt limmade spegeln och kartong horisontellt och vertikalt för att se till att bitarna faller inte ut om de lossna från kartongen. Placera en annan del av kartong över detta och säkra den ordentligt med gummiband. Wrap kartong i tillräckligt bubbelplast för att hålla den från att röra sig inuti lådan och fartyg som vanligt.