Hur man ansluter ett badkar Drain

Hur man ansluter ett badkar Drain


Ansluta ett badkar avlopp är ett av de sista stegen i att installera en ny badkar. För att göra detta jobb lättare, kan du köpa badkar dränerings kit som kommer med alla bitar som du behöver för en komplett enhet. Mässing är metallen i valet för badkar avlopp, men en av de nyare och mer billiga alternativ är PVC-rör. Montera ihop bitarna innan du ansluter ett badkar avlopp så att du kan se hur hela monteringsarbeten.

Instruktioner

1 Öppna luckan för området bakom badkaret där avloppet ska installeras.

2 Montera dränerings ihop bitarna för avloppssatsen. Detta kommer att inbegripa badkaret fläns, dräneringsröret, T-anslutningen och överströmningsröret. Se till att de passar ordentligt i utrymmet bakom badkaret. Dra inte åt alla gemensamma anslutningar slip ännu, eftersom detta ger dig utrymme att justera avloppet, om det behövs. För in den fria änden av dräneringsenheten i stacken.

3 Låt en medhjälpare hålla dränerings bitar på plats. Om detta inte är möjligt, tejp dräneringsenheten på rätt plats när du arbetar.

4 Rengör botten av badkaret och dränera område med ett badrum renare. Ta bort alla spår av mögel.

5 Sätt i silikon täta röret i täta pistolen. Trimma bort i slutet av röret. Applicera en sträng av täta runt utsidan kanten av dräneringshålet. Tryck på gummi badkar avloppet packningen på plats.

6 in dränerings flänsmontage på plats i badkaret öppningen. Trä den in i dränerings leder från badkaret nedan.

7 Sätt kolven i översvämningen röret, om ditt avlopp kit är utrustad med en. Tryck på spillplåten på plats. Sätt i de två skruvarna och dra åt.

8 Dra åt alla glid gemensamma anslutningar på en PVC badkar avlopp montering.

9 Låt täta tid att bota enligt tillverkarens instruktioner. Byt badkar åtkomstpanelen, om det behövs.