HootSuite Vs. TweetDeck

HootSuite Vs. TweetDeck


Sociala medier har förändrat vårt sätt att få information. Istället för att ansluta till grannar upp och ned på gatan, i kyrkor och skolor, kan vi ansluta digitalt med likasinnade. Kraften i sociala medier är förmågan att hitta och skörda information från dem du vill kontakta. Nackdelen är att den mängd information som trycks genom sociala medierna, i synnerhet webbtjänsten Twitter, är överväldigande. För att kunna använda informationen, måste den sorteras och hanteras. TweetDeck och HootSuite är två applikationsplattformar konkurrerar om dominans i sociala medier universum.

Social Media Information Overload

Föreställ dig att gå genom Walt Disney World på en upptagen lördag eftermiddag och att kunna höra varje konversation som äger rum samtidigt. Detta är makt och den svaga Twitter. En konstant samtal sker 140 tecken åt gången, men de är alla tar samtidigt. På samma sätt som en sökmotor hittar relevant information från de miljontals webbsidor på Internet, krävs ett verktyg för att reda ut Twitter konversationen. HootSuite och TweetDeck båda tillåter användare att sortera, söka och spåra information som är relevant för dem på ett organiserat och användbart sätt.

Flera plattformar och applikationer

Både HootSuite och TweetDeck finns utan kostnad. De kan användas på stationära, bärbara och pekdatorer. Som ledare på marknaden, båda programmen har också mobila applikationer. Med dessa tjänster kan sociala medier missbrukare koppla in sina Twitter samtal när som helst och plats och av någon anledning. Båda ansökningarna har utvecklat plug-ins för de stora webbläsare öppen källkod. När du använder Firefox eller Chrome, kan en twitter kunden använda HootSuite eller TweetDeck att lägga till Twitter innehåll från valfri webbsida på fluga i realtid.

TweetDeck Desktop Application

TweetDeck är ett nedladdningsbart desktop Twitter ansökan. Nyligen förvärvades av Twitter, TweetDeck tillåter användaren att skapa listor över sina favoritljud eller söka efter relevanta tweets med nyckelord eller ämne material. Fördelen med TweetDeck är att det är ett hämtat program som finns på den användarens dator. Som en e-postklient som hämtar e-post till en stationär dator från Internet, eller ordbehandlingsfiler som lagras lokalt på en bärbar dator, är informationen i TweetDeck säkert placerad på användarens individuella laptop, dator eller mobil enhet.

HootSuite Internet Application

HootSuite utvecklat sin Twitter hanteringsprogram som en webbaserad produkt. Snarare än att ladda ner ett program som finns på användarens hårddisk, användare loggar in på en Internet-konto på HootSuite. Av denna anledning, oavsett vilken dator en användare använder för närvarande, kan en HootSuite kund logga in och titta på Twitter mata information. HootSuite har en grundläggande prenumerationsnivå som är gratis och professionell nivå för användare som hanterar mer än ett Twitter-konto eller Twitter reklamkampanjer som lag. För sociala medier marknadsföring professionell, innehåller HootSuite professionella abonnemang betydande fördelar jämfört med TweetDeck.

Social Media Integration

Båda programmen tillåter användare att integrera sina sociala medier anslutningar över flera plattformar. Båda ansökningarna ansluta sömlöst med Twitter, Facebook, Linkedin och andra stora sociala medierna. Således, kan användare använda en enda ansökan för att samla in och skicka information över alla dessa sociala medier marknadsplatser.