Hemliga saker att göra för att din kärlek på Alla hjärtans dag

Hemliga saker att göra för att din kärlek på Alla hjärtans dag


När du har en crush på en kille och han vet inte det ännu, kan Alla hjärtans dag vara det perfekta tillfället att fjädra en hemlig överraskning på honom att låta honom vet att han är på ditt sinne. Du måste vara vilseledande, dock att se till att din identitet förblir en hemlighet tills du är redo att avslöja den.

Skicka ett kärleksbrev

Skriva och skicka honom ett kärleksbrev. Välj perfektion brevmallar för Alla hjärtans dag - röd eller rosa papper av hög kvalitet. Uttrycka dina känslor för honom skriftligen. Nämn de kvaliteter han förfogar att särskilt imponera på dig. Berätta för honom hur vacker du tror att han är och låta honom veta hur, när och varför han fångade ögat. Skriv ett första utkast eller skapa en lista för att samla dina tankar innan du lägger ner dem på brevpapper och försegla kuvertet. Om det finns någon chans att han kommer att känna igen din handstil, dölja den eller använda en skrivmaskin eller skrivare.

Skicka ett presentkort

Ge honom ett presentkort för något du vet att han kommer att njuta av. Om han är en ivrig läsare, anser ett presentkort till en lokal eller nätbokhandeln. Om du vet var han gillar att äta ute, köpa honom ett presentkort så att han kan njuta av sin favorit måltid. Om han är en paintball entusiasten, skicka honom ett frikort för en dags äventyr. Det är viktigt att ha en allmän uppfattning om vad han tycker om att köpa lämplig presentkort för honom. Bifoga presentkort i en Alla hjärtans dag-kort och släpp den i brevlådan utan en returadress.

Skicka honom en drink

Om du råkar känna hans favorit vattenhål, pop i en drink själv. Precis innan du gör din utgång, haffa en servitris och beställa en drink för honom. Be servitris att leverera det till honom tillsammans med ett hemligt meddelande som du har skrivit på en cocktail servett. Be henne att inte beskriva dig till honom, utan att helt enkelt säga ett mysterium kvinna skickades det till honom. Sedan få fan av Dodge innan drycken anländer. Du väcka hans nyfikenhet och få honom att undra vem som har sitt öga på honom.

Skicka honom en text

Blockera ditt nummer och skicka honom en Alla hjärtans dag SMS. Säg att du har haft ögonen på honom och väcka hans nyfikenhet. Låt honom veta hur oemotståndlig du hitta honom. Nämn de aktiviteter som du har gemensamt. Se där samtalet leder. Styra klart på linjen som delar hemlig krossa från Stalker. Det är OK att uttrycka beundran, men om du kan berätta för honom varje steg han har gjort under de senaste två veckorna, kan han få lite creeped ut.