Hur man bygger TV tabell planer

Hur man bygger TV tabell planer


Du har precis köpt en otrolig ny TV med en kristallklar bild och ljud. Nu då? Gilla det eller inte, är många vardagsrum inställningar anordnade runt hushållet TV. Den som ger minst vård till utseendet av ett rum kommer inte att vara villiga att stötta sin uppsättning på vissa aska block och kallar det en dag, men en särskild TV-bordet är bara en annan ovälkommen kostnad i kölvattnet av att köpa en redan dyr elektronisk grej. En kostnadseffektiv lösning är att bygga din egen TV-bordet, planer som är lätt att dra upp.

Instruktioner

1 Mät med måttband basen av TV: n och det utrymme där du planerar att placera tabellen. Markera dessa mätningar på diagrammet bord. Skapa en omvandling för längden på ett rutat papper torg faktiska utrymme och markera detta i hörnet av rutat papper.

2 Placera diagrammet tabletten horisontellt och utse tre sidor för konstruktion: en för en framifrån, en för en sidovy och en för en vy bakifrån. På varje ark, dra den grundläggande strukturen av bordet, som kommer att bestå av bordsskivan och en ram som håller ytan ovanför marken. Använd linjalen och stiftpenna för att göra perfekt raka linjer. För en öppen planlösning, dra fyra bordsben; för en sluten konstruktion, rita två fasta panel sidor, en solid panel tillbaka och golv.

3 Rita hyllutrymme under ytan och i tabellen ramen. Ta hänsyn till hur många TV-tillbehör du har, till exempel en DVD-spelare, DVR eller spelsystem. Göra anteckningar på hur hyllorna kommer att installeras (spik, trä pinnar, lister vilar på L-parentes).

4 Avsluta en sluten konstruktion genom att dra i dörrar till hyllutrymme. Rita små cirklar representerar hål för elektrisk och audio / visuell ledningar på baksidan ritningen.