Hur man reparerar en American Standard Shower Valve Stem

Hur man reparerar en American Standard Shower Valve Stem


American Standard har tillverkat sanitetsporslin och andra apparater i över 130 år. Företaget har ett brett utbud av olika duschblandare stilar och former som kan passa in med någon badrum inredning. Oavsett din American Standard dusch typ, de fungerar på samma sätt: vrida dusch handtaget vänder också ventilskaftet, som tillåter vatten att strömma till duschhuvudet. Ibland dessa ventilspindlarna kan spricka eller bli krönta med kalkavlagringar. När det händer, måste du reparera American Standard dusch ventilspindeln.

Instruktioner

1 Stäng av vattentillförseln för kranen du kommer att ersätta. Leta reda på huvudvattenledningen avstängningsventilen för ditt hus, som vanligtvis är installerat bredvid vattenmätaren. Titta i din trädgård för en liten betong eller plastlåda begravd på marknivå nära gatan. Din avstängningsventilen är inne. Stäng av vattnet genom att vrida ventilen till den motsatta riktningen. Använd en tång eller en skiftnyckel om ventilen är svårt att vända.

2 Öppna kranen och tillåta vatten inne att ta slut. Sätt kanten av en platt skruvmejsel under skruvlocket på dusch kran. Dessa lock dubbelt också som "Hot" eller "vilande" etiketter. Pop locket för att ta bort.

3 Skruva duschhandtaget skruven med en stjärnskruvmejsel. Dra i handtaget rakt av stem.Unscrew den första sexkantsmuttern på stammen. Detta är den "tätmuttern". Dra muttern av stammen efter att skruva. Skruva den undre sexkantmuttern. Detta är ventilskaftet själv. Dra ventilskaftet ut ur ventiluttaget.

4 Undersök ventilskaftet, titta noga för eventuella sprickor eller splittringar. Byt ut hela stammen om sprickor eller splittringar är närvarande. Rengör alla kalkavlagringar med en nylonborste.

5 Vrid spindeln upp och ned, och undersöka brickan i botten. Byt brickan om det är slitet eller sprucket. För att byta, skruva brickan kvarhållande skruven längst ner. Dra brickan bort, och sätt i en ny. Säkra på plats med skruven.

6 Applicera rörgänga förening till gängorna på ventilspindeln. Sätt in stammen uttaget och dra åt med skiftnyckel.

7 Placera några droppar silikonfett på ventilspindeln. Skjut tätmuttern över slutet och dra åt med skiftnyckel.

8 Sätt kranen handtaget. Sätt kranen handtaget skruven och dra åt. Ersätta kranen skruvlock.

9 Återställ vattentillförseln.