Hur du ändrar Bakljus i en Volkswagon Golf IV

Hur du ändrar Bakljus i en Volkswagon Golf IV


Volkswagen Golf IV hänvisar till årsmodeller från 1998 till 2005. Kroppen och komponenter inte ändras under produktionskörning om det fanns några förändringar i tillgänglig utrustning och utföranden. Ändra en baklykta i en 1998 eller en 2004 är inte annorlunda på dessa bilar. Reservlampor finns från de flesta bildelar butiker för din Golf.

Instruktioner

1 Öppna den bakre lyft porten din Volkswagen Golf. Leta upp panel inne i bagageutrymmet på bilen strax innanför lucköppningen.

2 Leta reda på de två runda fästen på den bakre kanten av panelen. Vänd dem moturs för att låsa upp dem och ta bort panelen för att exponera den bakre delen av bakljusenheten bakom panelen.

3 Leta lamphållaren kör upp i mitten av bakljusenheten. Det finns två kvarhållande flikar på hållaren, en på varje sida. Pressa flikarna i och dra tillbaka lamphållaren, ta bort den från baksidan av enheten.

4 Leta reda på lampan som inte fungerar, det finns tre inuti lamphållaren och skjut in det en aning. Vrid lampan moturs och dra ut glödlampan ur hållaren. Kasta den gamla lampan. Sätt i en ny glödlampa i dess ställe, skjuta in det i hållaren och vrid den sedan medurs för att låsa den.

5 Placera lamphållaren tillbaka till den bakre delen av bakljusenheten och snäpp den på plats. Byt kåpa och vrid fästen medurs för att låsa panelen på plats.