Suzuki Kung Quad 700 Specifikation

Suzuki Kung Quad 700 Specifikation


Suzuki Kung Quad 700 är en all-terrain fordon (ATV) lämplig för berg, skog och tillbaka väg kul och äventyr. Kungen Quad har tillräckligt med kraft och fyrhjulsdrift förmåga att utmana de flesta terräng under alla årstider. Trots bilens aggressivt utseende, har kungen Quad också praktiska funktioner som en 12-volts eluttag och en lättläst display med hastighetsmätare, duell tripmätare, bränslemätare och varningslampor.

Motor

Suzuki Kung Quad 700 har en 695cc fyrtakts encylindrig motor. Vätskekyld, motorn har hålet mot stroke dimensionerna 102mm av 85mm. ATV smörjs med en våt sump som suger oljan och doserar det hela motorn. Fordonet har en elektrisk tändning.

Växellåda och bränsle

King Quad transmissionen är en V-rem automatisk med höga och låga områden. Växlarna kan flyttas från tvåhjuliga till fyrhjulsdrift. Kungen Quad arbetar med ett bränsleinsprutningssystem och har en gastank kapacitet på 4,6 liter.

Diverse

Kind Quad främre och bakre hjulupphängningarna är oberoende med en dubbel A-arm med fem förinstallerade inställningar. Bromsarna består av främre dubbla hydrauliska skivbromsar och bakre slutna hydrauliska skivbromsar. Fordonet kommer i rött, grönt och svart.

Längd och vikt

King Quad är 83,5 inches lång, 47,6 inches bred och 48 inches tall. Sitthöjden är 33,9 inches. Avståndet mellan fordonets botten och marken är 10. 2 inches medan hjulbas är 50,4 inches. King Quad väger 273 kilogram. ATV kan bära en 66 pund nyttolast i den främre delen av fordonet och 59,9 Kilogram på baksidan. Kungen Quad kan dra upp till 450 pund.