Hur man blir en Majorette

Hur man blir en Majorette


Majorettes snurra batonger, banderoller, knivar eller andra grejor som kan kastas mot himlen, vanligen tillsammans med ett liveband. Du har troligtvis sett Majorettes under halvtid show av din favorit high school eller college fotbollslag. Här är hur man blir en majorette.

Instruktioner

1 Börja med privatlektioner så tidigt som möjligt. Få Majorettes börjar sporten på in gymnasiet (som utanför privata tävlingar, är i allmänhet de tidigaste Majorettes kan utföra offentligt). Sök "(namnet på staden) -majorette lektioner" eller "(namnet på staden) -baton snurrande lektioner" för att hitta en person nära dig som erbjuder lektioner. Om du bor nära en high school eller college som har Majorettes, kontakta musikkåren regissören att fråga vem som koreograferar de Majorettes rutiner. Om du personligen känner en majorette, be henne från vilken du bör ta lärdom.

2 Delta fotbollsmatcher eller marschband tävlingar för att titta på Majorettes i aktion. Observera vad Majorettes gör och försöka lära dessa färdigheter. Till exempel, de flesta Majorettes måste kunna göra gymnastik såsom främre Segrar, illusioner och cartwheels. I själva verket, med gymnastik eller danslektioner kraftigt hjälper en majorette så mycket för att vara en stafettpinne twirler är showmanship och dans.

3 Prova att vara en majorette på din high school. Viss gymnasieutbildning musikkårer kan träna en blivande majorette från grunden om hon har en stor potential, det vill säga naturlig dansförmåga, elegans, rytm och förmågan att plocka upp färdigheter snabbt. Som nämnts ovan, men de flesta Majorettes börjar sin utbildning långt innan de någonsin prova för musikkåren på gymnasiet.

4 Öva varje dag under gymnasiet för att bättre själv. Du kommer att möta hård konkurrens om en college majorette position och du måste förbättra dina kunskaper markant från gymnasiet behandlat på universitetsnivå.