Hur man arrangera blommor på kandelabrar

Hur man arrangera blommor på kandelabrar


Kombinera den magiska skenet av en kandelaber med färgglada blommor och grönska skapar en fantastisk kombination. Båda ger en befallande närvaro till något utrymme, och sätta stämningen för bröllop och fester. Den grenade struktur kandelabrar gör den perfekta bakgrunden för färska blommor, vilket resulterar i en förtrollande display. Lägga grönska hela arrangemanget ger en sammanhållen design. Skapa din egen one-of-a-kind kandelaber arrangemang för att använda på din nästa fest.

Instruktioner

1 Skär blomstjälkar i en skarp vinkel med en blomster kniv, och placera dem i en vattenfylld behållare.

2 Mätta ett block av fast eller bur blommor skum i en hink med vatten, och sedan ta bort den bur skum ur vattnet och ta den till din arbetsplats.

3 Wrap trädgården eller blommor tråd runt hålen på buren. Sedan bifoga skummet låg på kandelabrar, fortsätter att koppla kabeln till buren och vrida varje bit runt kandelabrar tills det är säkert och stabilt. Du vill skum låg så att blommor och grönska kommer att vara på ett säkert avstånd från öppen eld.

4 Sätt blommor till fuktad skum. Trimma tillbaka sina stjälkar om de verkar vara för lång. Placera sommaren så att de höga blommorna är i botten och sidor av skummet för att skapa ett symmetriskt och bred överenskommelse. Tuck mindre blommar i skummet för att lägga dimension till designen.

5 Lägg grönska på baksidan av arrangemanget för att skapa en grönskande bakgrund för blommor. Skär tillbaka stjälkarna till önskad längd. Använd grönska att dölja skummet och synliga blommor tråd.

6 Placera kandelabrar arrangemanget försiktigt på önskad plats.