Idéer för en metallhink Floral Design

Idéer för en metallhink Floral Design


Införliva metall hinkar i din blommönster för en avvikelse från typiska blomsterarrangemang. Detta kan lägga till precis rätt touch till ett speciellt tillfälle som ett bröllop, en ny säsong eller en semester. Experiment med favorit blommor och färger som kan komplettera eller kontrast med den rustika utseendet på en metallbehållare.

Sand och solrosor

Lägg till färg och en sommar känsla till din fest med färgglada metall strand hinkar. Hitta metall strand hinkar i gula, röda och blues; sand; och solrosor. Skär solrosor kort och placera dem i fuktig sand; Detta kan vara en höjdpunkt. Placera flera mer hinkar av blommor längs kanterna av trädgården eller runt ett rum. Denna design fungerar bra på sommaren, eller det kan lägga ljusstyrkan till de kalla vintermånaderna.

Wedding Aisle

Använda metall hinkar, blommor och band, skapa en provisorisk gång för en uteplats bröllopsceremonin. Placera ett lika stort antal metall hinkar på var sida av gången bundna till varandra med band. Matcha band till färgen på hinkarna. Häng band på trådhållare fäst vid varje rad av stolar. Fyll hinkar med rosor - som Vendela och grönt te varieties-- gröna knappen Mums och gröna och vita hypericum bär.

glada Bucket

Skapa en glad hink display genom att placera färgglada daisy i en handmålad plåthink. Måla en hink en solid fet färg (som en högt blå eller röd) eller köpa en från butiken. Visa ett arrangemang av vilda gula tusenskönor, pussypil grenar och vilda vittusenskönor. Lägg torkad lavendel och dekorativa gräs mellan blommorna. Placera detta arrangemang i en dyster del av din trädgård eller hus att lägga till några liv.

Independence Blooms

Ansluta flera skopor tillsammans vertikalt för en stegvis visning av patriotism för juli 4th semester. Samla en stor hink, en medelstor skopa och en liten hink och linje dem med vitmossa ark mossa. Placera ett glas i varje hink och fyll den 2/3 med vatten. Placera blå blommor i stor hink, vita blommor på medellång hink och röda blommor i topp hinken. Omger kopparna med ytterligare mossa. Tier hinkarna genom att hänga dem från en stolpe eller post.