Hur man bygger ett ljud Isolation Transformer

Hur man bygger ett ljud Isolation Transformer


Likström elektrisk energi ofta introduceras när förstärka en audiosignal. Det kan vara i form av statiska eller "poppar" ljud när signalen omvandlas till en ljudvåg. Ett sätt för att sålla bort likström elektrisk energi är att använda en isoleringstransformator. En transformator förhindrar elektrisk likströmsenergi från att passera från den ena sidan av transformatorn till den andra, således skapas ett brusfritt audiosignalen vid transformatorutgången.

Instruktioner

En fil ena änden av den gröna magnettråden tills det finns en kvarts tum segment av metalltråd. Lämnar fem inches från den avskalade änden av magnettråd fri, linda magnettråden exakt 50 gånger runt toppen av ledstången. Efter den sista tråd sin tur lämnar ytterligare fem inches av tråd fri, sedan lämna in en kvarts tum av isoleringen av den här änden av den gröna magnettråden.

2 File ena änden av den röda magnettråden tills det finns en kvarts tum segment av metalltråd. Lämnar fem inches från den avskalade änden av magnettråd fri, linda den röda magnettråden exakt 50 gånger runt botten av ledstången. Efter den sista tråd sin tur lämnar ytterligare fem inches av tråd fri, och lämna in en kvarts tum av isoleringen av den här änden av den röda magnettråden.

3 Fäst ljudsignal leder över de två gröna trådar. Fäst högtalaren över de två röda kablarna.