Egg Art Crafts

Egg Art Crafts


Kanske är det därför att de representerar livets början, eller kanske det är deras ovala formen, men av någon anledning, ägg lämpar sig för konst. Du kan göra din egen ägg konstprojekt hemma som är tillräckligt lätt att barnen att hjälpa, eller välj projekt som kräver skicklighet och en finkänslighet. När du är hooked hemma, kanske du vill besöka gallerier där professionella konstnärer visar sina ägg konstverk.

Ägg Art for Children

Har små barn vända sina påskägg i små critters. Limma små crafting pom-poms på äggen för nos och lemmar och lim vicka ögon eller rita ögon med en markör. Göra ett litet stativ för ägg ur en remsa av kraftigare papper så critter sitter upprätt. Under resten av året kan du använda detta hantverk utan att dö äggen först och ändå göra ljusa djur som isbjörnar eller kycklingar.

Äldre barn och vuxna Egg konst

Med hjälp av en metod för att dekorera ägg med vax är något att hålla äldre barn är intresserade av påsk och kommer intriger vuxna också. Droppande eller rita med vax på ett ägg och sedan dör den skapar en skarp och proffsiga design. Du kan använda kritor eller droppa stearin på ägget i önskat mönster och sedan färga ägg i vilken färg du väljer. Nästa, baka ägget vid en låg temperatur, så att vaxet kan skalas eller torkas av för att visa fina design.

äggskals Crafts

Du behöver inte ens hela ägget att göra några attraktiva konstprojekt; Du kan bara använda skalen som annars skulle kasseras. Gör en mosaik på en godis burk eller sumpbehållaren genom limning äggskal i en design. Sprid klar tork hantverk lim över skalen eller spraya hela burken med sprayfärg och sedan torka bort skalen; detta gör en intressant ljus skuggning på skalen, och samtidigt hjälpa följa dem och ge hela bit färg. Runt påsk, använder redan färgade äggskal för färgglada projekt.

Professionella Egg konstnärer

Ägg konst kan vara extremt komplexa och mödosamt arbete, men det kan producera några fantastiska resultat. Farah Sayeed, en berömd ägg artist, använder kyckling, gås, emu och även strutsägg att skapa ovanliga och slående konstverk, såsom snidade äggskal eller ägg med dioramor inuti. På samma sätt är Eggsamples en organisation som visar ägg skapelser från artister över hela världen; dessa inkluderar målade ägg, ägg lampor, decoupage ägg och juvel-täckt ägg.