Hur man använder homasote kortet (440 ljudvallen) att låta bevis ett rum

Hur man använder homasote kortet (440 ljudvallen) att låta bevis ett rum


Homasote ombord är en anslagstavla liknande material som kan användas för att ljudisolerade dina rum. Även om det är ganska lätt i vikt, är Homasote ombord tät eftersom den är gjord av tätt-packade fibrer. Den är också utformad för att motstå termiter, röta och svampskador så att den kan installeras under gips. Däremot kan Homasote ombord också installeras ovanför Gips om du har en redan byggda rum du vill ljudisolerade.

Instruktioner

1 Inköp Homasote ombord på din lokala järnaffär. Vid tidpunkten för offentliggörandet, kostar det runt £ 16 för en fyra med 8 fot bit, som kan användas på varje vägg. Om du har en stor vägg, kan du överväga att köpa dubbelt så mycket. Om du inte har det redan, plocka upp en burk expanderande flytande skum.

2 Placera Homasote ombord ovanför isoleringen i ditt rum om du inte har installerat gips ännu. Detta kommer att fungera som ett lager mellan reglarna och gips. Använd din flytande skum för att fylla i de luckor som du kan se.

3 Skruva din Homasote ombord på väggen om du har en vägg som redan är konstruerad. Använd flera skruvar längs varje sida för att hålla den stabil. För att göra detta permanent, lägg ytterligare ett lager av gips ovanpå Homasote styrelse.

4 Skruva din Homasote ombord ordentligt på taket så att den inte har någon risk för att falla ned. Använd extra skruvar vid behov. Detta är endast nödvändigt om du vill ljudisolerade rum för ljud som reser uppåt.