Anniversary Cake dekoration idéer

Anniversary Cake dekoration idéer


Gör årsjubileum minnesvärd med unika kakor som är säker på att bilda läckra center för tillfället. Tier kakor är populära för att fira födelsedagar, eftersom de tjänar ett stort antal människor och ser stor för tillfället. För unika, prova serverar muffins eller plåt kakor dekorerad med bilder eller siffror firar årsdagen tillfälle. Använd fondant att täcka kakor så att de visas snyggt. Färska blommor bildar också en enkel dekoration när den placeras i mitten eller sidorna av kakan nivåer.

Bröllopstårta Replica

Årsdagar är perfekta tillfällen att duplicera din bröllopstårta och ritualer. Använd din ursprungliga bröllopstårta topper att föra tillbaka minnen av tillfällen. Beskriv din ursprungliga bröllopstårta och ger en bild av kakan kakan decorator så hon kan replikera kakan du hade på ditt bröllop. Eller använd ditt bröllop färgtema och en annan tårta smak och design, om så önskas. Om du inte tjänar ett stort parti, replikerar bara toppskiktet av din bröllopstårta för årsdagen.

antal Cake

Antal kakor är populära för att fira milstolpe tillfällen som årsdagar och födelsedagar. Beroende på hur många människor du tjänar på din årsdag parti, få en kaka som visar antal år du firar eller få en vanlig plåt kaka med tal skrivna på topp med glasyr. Använd siffer ljus för att representera det antal år som firas. För en stor utseende, använd metalliskt silver eller guld nummer och placera dem på kakan som extra dekoration.

ätbara Images

Ätbara bilder är den senaste trenden för alla typer av kakor. De är perfekta för årsdagen kakor, eftersom de kan skildra parets gamla bröllopsbild, ett nytaget fotografi eller ens deras smekmånad fotografi. Baka två hjärtformade kakor och fylla och frost dem när de kyls. Placera en ätbar bild av en gammal bild på ett hjärta kaka och en ätbar bild av en ny bild på den andra hjärta kaka för att visa hur paret har vuxit samman. Skaffa en ätbar bild genom att beställa den på nätet och placera den på kakan efter glasyr det smidigt. Avsluta med ett skal kant på omkretsen av kakan och rör ett gratulationsmeddelande.

Anniversary Cupcakes

Cupcakes är en annan ny kaka trend för att fira födelsedagar, bröllopsdagar och speciella tillfällen. För att göra årsdagen muffins, ordna förberedda muffins på en tårta ombord i form av antalet år firas. Frost muffins hela att göra en muffin tårta, och rör dekorativa bårder på kanterna av kakor. Alternativt tjäna individuellt inredda muffins i stället för en hel tårta. Rör en blombukett på varje muffin och skriv antal år vid blommorna. Placera muffins på ett fat för att fungera som en attraktiv mittpunkten.