Idéer för att dekorera Little Barn Vagnar

Idéer för att dekorera Little Barn Vagnar


När det gäller barn, finns inget bättre än att använda fantasi, lek och lärande. Dekorera något för ett barn är roligt, och ofta de älskar att vara små hjälpredor och sätta sin egen insats i projektet. Det är också ett sätt att stärka banden med ditt barn och en framgångsrik utbildningsmöjligheter. Flera alternativ finns för att dekorera ett barns vagn för alla tillfällen.

bröllop

Ta en enkel röd vagn och omvandla den till en bröllops värdig display, där den lilla man kan delta i bröllopet. Köp eller anpassade bygga en baldakin bukett ram som kommer att gå över toppen av vagnen. Dekorera med vita organza och bröllop blommor som hortensia, hibiskus eller stephanotis. Wrap alla av inredningen med satin, brud siden, tyll, band, pärlor och rosetter. Detta kommer definitivt att imponera bröllopsgästerna.

halloween

Halloween är när de dekorerar och omforma verkligen kan vara kreativ, vilket möjliggör precis vad som helst tänkbara med lite arbete. En enkel Halloween vagn dekorerar idé är "Sjumilaskogen." Linda en sträng av plast faller löv runt vagnen och göra en trädstam av kraftigare papper. Placera trädstammen på ett hörn av vagnen. Lägg till några löv på trädstammen och avsluta det genom att skriva "Sjumilaskogen" på en utskuren bit kraftigare papper. Två andra roliga idéer för Halloween är ett cirkustält eller ett piratskepp. De gör tjänar som tillbehör till barnens dräkter och hjälpa till att transportera allt godis.

Fjärde juli

Under den fjärde juli, det finns massor av parader och roliga aktiviteter som familjer kan delta i tillsammans. Detta är en perfekt tid att vara kreativ och vara festlig. Wrap amerikanska flaggan banderoller runt vagnen och tejpa en flaggor i hörnen. Lägg serpentiner och andra patriotiska element till vagnen och marsch i ett barnkalas parad.

Cinco de Mayo

För Cinco de Mayo, linda vissa hemlagad papper blommor gjorda av rött, vitt och grönt silkespapper och fäster vagnen. Du kan använda andra ljusa, glada färger samt.

För skojs skull

Barn vill bara ha kul; Det behöver inte vara en anledning att vara glada och dekorera sin vagn, så gör det när du vill. Dekorera sina egna saker möjliggör självuttryck och kreativitet. Arbeta med ditt barns fantasi och personifiera en vagn med dekaler, banderoller, flaggor och hemgjorda dekorationer. Införliva delar av vad dina barn är i vid den tiden, som tåg, slott, båtar eller flygplan.