Hur man gör en BBQ Spit

Hur man gör en BBQ Spit


För en grill entusiasten, stekning saftiga köttbitar på en öppen grill är det perfekta sättet att förbereda en aptitretande måltid. Medan lära sig att grilla är en konst i sig, kommer att bemästra en öppen grill gör dig avunden av dina vänner. Processen är lång för att förbereda och matlagning på en öppen grill, men de som vill prova det kommer att bli nöjd med smak och mjukhet av köttet. En grill spotta är perfekt att använda under en stor släktträff eller fest, eftersom du har möjlighet att baste och slather stora köttbitar med sås på en gång.

Instruktioner

1 Hitta en plats i din trädgård bort från huset, buskar och träd.

2 gräva i marken omkring en till två fot, och 3 fot över. Om du tänker använda träkol för grillen, gräva ner bara sex inches, så att det finns tillräckligt med värme för att koka köttet på spettet.

3 Blöt mesquite eller hickory trä i vatten i 24 timmar innan du använder för branden, om du väljer att använda trä över träkol. Rökt trä tillför smak till kött och dränkts ved håller eld längre.

4 Stack lite extra ved på sidan om du väljer att använda den istället för kol. Sedan, när elden är låg kan du helt enkelt lägga till fler.

5 Välj ett långt, eldfast metallstav att använda för att steka köttet. Stången bör vara ca 3 fot lång.

6 Montera två metallstavar med V-formade utsprång på vardera sidan av eldstaden. Se till att de är fast i marken och de kommer att hålla köttet minst 6 inches ovanför branden.

7 String metallstaven via kött. Placera den över de två metallstänger med stift.

8 Låt köttet koka på spettet så länge som det behövs. Stora köttbitar tar längre tid än mindre bitar. Använd en ugn handske för att slå spettet manuellt ibland att steka alla sidor.

9 Tråckla köttet under hela processen för att dra det med smak och hålla den från att torka ut.