Rums Idéer med Turquiose Color

Rums Idéer med Turquiose Color


Nyanser av turkos används ofta i att dekorera som glada, Southwest-tema accentfärger, men turkos kan också användas som en primär utsmyckning färg - så länge du lämna resten av rummet med relativt mellow nyanser som vitt och gult. Oavsett om du sugen på ett rum som kommer att hjälpa ljusna ditt humör eller din inredning inspiration kommer från sydvästra smycken, hittar du att turkos är mer mångsidig än du tror.

50s Style

Rums Idéer med Turquiose Color


Ge ett vanligt vitt rum några 50-talet smak genom att måla några - men inte alla - av väggarna blek turkos, till följd av idéerna i en CountryLiving.com artikel som heter "The Ultimate Guide to Kitchen Decorating." Låt gjutning, många av de möbler och en del av väggarna en skarp vit. Fastställa vanliga trägolv. Släpp en cirkulär trasa stil matta i mest trafikerade område. Accent vit, turkos och trä "look" med körsbär röd apparater och jaunty gardiner med en röd ram.

Beach House Vibe

Ta in en "dag på stranden" känsla med turkosa väggar, vita tak och gjutning (för att skapa en känsla av rymd), och klargula accenter, mönstring rummet efter glada ändå mysig strand hemmiljö utställningsmonter i en CountryLiving.com artikel kallas "Beach House Decorating." Skapa en seaside vibe med avslappnade korgstolar, hållbara inomhus-utomhus tyger och en glad sammelsurium av inredning. Förstärka stämningen genom att strö i rummet med havet referenser, såsom torkad sjöstjärnor och en antik fartyg i en flaska.

Sydväst Style Room

Rums Idéer med Turquiose Color


Måla väggarna i rummet förutom den minsta vägg i en Southwest färg, som kyler grå, Adobe brun, tegeltak rött eller vitt. Måla minsta vägg turkos. Häng en stor fotografi, som en utskrift av Ansel Adams "Moonrise, Hernandez, New Mexico, 1941," i en silver ram. Strö resten av rummet med turkosa accenter, såsom kuddar, låda drar, en glatt målade korg och en monterad visning av faktiska turkos.