Hur får man ett American Express Platinum Card

Hur får man ett American Express Platinum Card


American Express erbjuder många förmåner till användare beroende på vilket kort som de har. American Express Platinum Card ger användarna mycket att vara glad över, inklusive bekvämligheter på de finaste hotell och restauranger över hela världen, 24-timmars concierge-service och ingen förinställd utgifterna gräns. På grund av fördelarna med att ha kortet, skaffa ett är inte något vem som helst kan göra.

Instruktioner

1 Skaffa en "standard" American Express-kort och använda den regelbundet under två år. Tidigare American Express kunder som har en konsekvent i tid betalningar, betala mer än det lägsta saldot på varje faktura, har en bättre chans att kvalificera sig för Platinum Card.

2 ha ett kreditbetyg på minst 700. Ett 700-plus kredit värdering är inte en 100 procent garanterad kval för Platinum Card. Dock kommer att ha en kredit värdering av 700 eller mindre minska din chans att få en Platinum Card.

3 Kunna betala en startavgift på £ 292. Du kommer att bli tvungen att betala en årlig avgift på £ 292 för att tillåta din Platinum Card.

4 Visa att du har möjlighet att betala av din bil avgifter i sin helhet i slutet av varje månad. Detta är ett krav för att ha ett American Express Platinum Card. Du kan visa detta genom att ha en hög årlig hushållsinkomst (ca £ 65,000), inga kreditkort med alltför höga saldon och inga fallerade kreditkortsbetalningar.

5 Ansök om American Express Platinum Card. Du kan göra det genom att gå till American Express hemsida. Det finns två olika former för att ansöka om en Platinum Card - en för befintliga American Express kunder och en för nya kunder.