WWE Birthday Party Idéer

WWE Birthday Party Idéer


Även World Wrestling Entertainment organisation har ordet "underhållning" i dess titel, visar en snabb visning av någon av WWE programmering du tittar riktiga idrottare. WWE erbjuder shower som "Smackdown", "Raw" och "WWE NXT," med "tecken" som kombinerar ren kraft med underhållning. Medan gäster på ert parti aldrig kan ta hem ett mästerskap bälte, fira din födelsedag i ren WWE stil genom att hålla dig i ringen.

Gör en ingång

Att få ert parti gäster i WWE tema så snart de kliver in genom dörren, cue upp sina egna personliga ingång tema. Många av de WWE superstjärnor spela sitt eget tema musik när de kommer in på arenan och ring, såsom Kung Fu Naki s "Kung Fu San" Randy Orton "ljud" och Stone Cold Steve Austin "Jag kommer inte att göra vad du berätta för mig. "WWE ingång musik finns på CD-skivor, men uppmuntra ert parti gäster att plocka sina egna. Be dem så att du vet de föredrar låt eller skicka en kopia på CD, sedan ladda alla gäster "musik till din bärbara spelare eller CD-spelare. Eftersom varje gäst anländer, "meddela" honom eller henne med den valda låten.

super Sumos

Chansen är stor, din födelsedagsfest gäster får aldrig få en chans i ringen på en WWE händelse, så ge dem möjlighet att prova brottas på en säkrare nivå. Party planering företag erbjuder uthyrningsbar Sumo kostymer, den uppblåsbara kroppen höljen som förvandlar vanliga partysugna i en tre-gånger-deras storlek brottning maskiner. Gäster kan inte ha det stora muskler eller vikt av en WWE brottare, men Sumo dräkter ger ett skyddande skikt så deltagarna kan träna sina brottning fantasier. Medan Sumo har sitt ursprung i Japan i 250 som en religiös ceremoni, är uppblåsbara Sumo passar nu i samband med fester och sportevenemang. Partysugna kan utföra icke-WWE reglerings flyttar såsom magen stöta, drar varandra och försöker att driva varandra av den utsedda brottning området.

Cape Capers

För en födelsedagsfest aktivitet som kombinerar en bit av kreativitet med en take-home gåva, låt gästerna göra sina egna WWE uddar. Vissa tecken i WWE slit uddar draperad runt sina axlar när de närmar sig ringen; andra har uddar draperad runt dem genom deras tränare efter en särskilt lång skjutningen. För att göra uddar, gruva ditt hem för gamla lakan och örngott eller köpa ett par varv av vanligt vitt tyg. Inrätta ett hantverk område med färg, glitter, plåster och stick-on juveler, låt gästerna tävlar om att utforma den bästa udden. Erbjuda priser för den mest realistiska, Skalman, den mest originella och sportigaste alternativen.