Hur man lägger Blixt till Firefox

Hur man lägger Blixt till Firefox


Den Blixt Download Manager är utformad för att påskynda nedladdningar Internet File och även låter dig ladda ner flera filer samtidigt. Även FlashGet är ett fristående program, kan du lägga till Firefox genom att installera FlashGot läsartillägget, som integrerar med FlashGet. För att lägga till FlashGet Firefox, första hämta och installera FlashGet programmet och sedan lägga till FlashGot webbläsartillägg till Firefox.

Instruktioner

Ladda ner och installera FlashGet

1 Gå till Blixt nedladdningssidan i Firefox.

2 Klicka på orange "Download" -knappen i den senaste versionen avsnittet till vänster på sidan.

3 Klicka på "Spara fil" i nedladdnings popup-fönster. Gå till din favorit dator nedladdning katalog i mappen webbläsarfönstret och klicka sedan på "Spara" -knappen.

4 Vänta på körbara programfilen för att ladda ner.

5 Dubbelklicka på den nedladdade filen i "Downloads" fönstret för att installera programmet.

6 Följ instruktionerna i programguiden. Under denna process, måste du godkänner licensvillkoren och välja önskade inställningar. Klicka på "Finish" för att slutföra installationen.

7 Klicka på knappen "Tillåt åtkomst" i Windows säkerhetsvarning fönstret för att tillåta FlashGet via datorns brandvägg.

Tillsätt FlashGot förlängning

1 Klicka på "Verktyg" i Firefox menyraden högst upp på skärmen och välj sedan "Add-ons" från rullgardinsmenyn.

2 Mata in "FlashGot" (utan citattecken) i "Sök tillägg" fältet i det övre högra hörnet på skärmen, och klicka sedan på sökikonen eller tryck på "Enter" på tangentbordet.

3 Klicka på knappen "Install" bredvid FlashGot i sökresultaten.

4 Klicka på "Starta om nu" länk precis ovanför FlashGot tillägg längst upp på skärmen för att starta om Firefox.

5 Välj "Verktyg" i huvud Firefox menyraden och klicka sedan på "FlashGot" i rullgardinsmenyn för att få tillgång till FlashGet med Firefox.