Hur man reparerar en Toro gräsklippare som Stalls efter start

Hur man reparerar en Toro gräsklippare som Stalls efter start


När Toro gräsklippare bås ut efter att du startar det, måste du felsöka problemet så att du kan komma till klippningen igen. En blockering gräsklippare kan orsakas av problem med enhetens inloppsluftströmmen och gas. Du kan spara dina själv pengar en mekaniker skulle debitera dig genom att reparera din blockering Toro gräsklippare hemma.

Instruktioner

1 Kontrollera att se till att klipparen har gas - detta är det vanligaste problemet för motorstopp gräsklippare motor.

2 Kontrollera för korrekt luftflöde genom luftfiltret. Skruva luftfilterlocket på höger sida av Toro motorn med rätt storlek skiftnyckel och titta på luftfiltret. Om luftfiltret är verkligen smutsiga och smutsiga så ska du byta ut den för att få max luftflöde i Toro motorn och förhindra motorstopp från en felaktig gas / luft blandningen i framtiden.

3 Skruva av klämman i slutet av gasslangen på förgasaren med rätt storlek skiftnyckel. Dra slangen från förgasaren. Spray carb rengöringsmedel in i sidan av förgasaren under flera sekunder. Byt ut slangen och kläm det tillbaka ner ordentligt.

4 Skruva bort bulten som håller bränsleskålen på basen av förgasaren med rätt storlek skiftnyckel. Dumpa ut någon gammal bränsle. Spraya carb renare på området ovanför och in i flottörhuset. Skruva skålen tillbaka på ordentligt.