Idéer för Brandy Sniffer jul center

Idéer för Brandy Sniffer jul center


En brandy snifter hänvisar till ett stort glas som har en kort stam, en bred, ballongliknande botten och en smalare mun. Glasögonen finns i olika storlekar och distinkta formen gör att den fungerar som en typ av tom duk, så att du kan använda den för en rad olika hantverk projekt.

vattensPunkten

Ta ett enda stycke av en växt eller blomma i samband med julen, såsom mistel, järnek och bär eller en julstjärna stam. Placera anläggningen i brandy snifter och fylla den med vatten. Vattnet kommer att förstärka den växtliv, vilket gör dess färger verkar allt mer levande. Plus det tillåter dig att använda färska växter och blommor utan att spendera en massa pengar. Du kan behöva tynga delar av växter och blommor med dekorativa pärlor eller mynt som vissa kanske flyter upp.

Christmas godis

Denna mitt har inte bara bländande färger; Det gör det möjligt att mumsa på godis som de umgås innan den viktigaste måltiden. Välj din favorit jul färgade godis; till exempel välja Hersheys kyssar insvept i röd eller grön folie eller rött och grönt M & M: s. Alternativt, om din brandy snifter är särskilt stor, fyll hutt med hembakade julkakor. Omger den hutt med en julkrans såsom en gjord av gran eller vintergröna med dekorativa bitar av järnek eller julstjärna, klockor och pilbågar.

Christmas Miniatyr

Använd flera mindre storlek varumärke snifters att skapa en kollektiv mitt som kretsar kring användningen av jul-centric miniatyrer. Till exempel skapa en central som har ett tema som "tomtens verkstad" I varje brandy snifter lägga miniatyrer av älvor crafting leksaker, Santa gör sin önskelista och renar sig redo att flyga. Låt varje miniatyr sitta på en bädd av glitter eller falska snö i brandy glas. Om du inte har tillgång till miniatyrer, fylla brandy glas med ornament och glitter så att de är fyllda.