Skattjakt ledtrådar för barn

Skattjakt ledtrådar för barn


Skapa en skattjakt för barn är ett billigt, kreativt sätt att tillbringa en lång sommardag eller ta en grupp tillsammans för en särskild fest eller aktivitet. Barn njuta ofta spänningen i sökningen räkna ut ledtrådar och gåtor, och naturligtvis, att hitta skatten i slutet av en lång jakt. Vare sig inomhus eller ute, är din skattjakt säker på att bli minnesvärd.

lekplats Clues

Skattjakt ledtrådar för barn


Välj en lokal lekplats att ha din skattjakt. Skriv ut ledtrådar och placera dem på varje plats. Till exempel skulle en ledtråd för en basket mål läsa, "Hitta något med ett nät, kasta en boll och göra en korg." En monkey bars ledtråd kan läsa, "Hitta något med barer för att gripa, låt inte dina händer glida" eller "Hitta något med barer att klättra upp och upp, gång på gång." Bly barnen till bilden genom att skriva, "Hitta något att sitta på och gå ner, om du går för fort, kan du rynka pannan." Placera skatten på en parkbänk nära lekplatsen med den sista ledtråden som läser, "Hitta en plats att ta en plats, sitta rätt ner och vila fötterna."

hobby ledtrådar

Skattjakt ledtrådar för barn


Du behöver inte gå långt för att få en skattjakt. Placera ledtrådar hela bakgården att leda barnen till den slutliga skatten plats. En ledtråd för en gunga kan läsa, "Leta efter en plats du skjuta med fötterna." Hitta sandlådan med denna ledtråd: ". Gå till där du vill göra slott och pajer som du inte bakar" Bly barn till en vattenkran genom att skriva, "Gå till där vattenflöden, kan du även hitta en slang." Om du har ett fruktträd, kan en ledtråd läsa, "Var mycket försiktig när man letar efter denna ledtråd, titta att frukt inte faller på dig." Dölja skatten nära en utomhus eldstad eller grill, och leder jägarna det med en anteckning som läser, "Gå till där branden blir varm, är det svart och metall, som en pott."

ordet Association

Skattjakt ledtrådar för barn


För inomhus skattjakt, prova ett ord förening jakt. Skriv fyra ord på ett kort, och barnen måste hitta ett objekt som passar alla fyra av ledtrådarna. Till exempel "cirkel, flytande, dryck och kök" alla leder till en kopp. Ledtrådar, "flaska, flytande, hår och badrum" leda till schampo. Låt barnen hitta fjärrkontrollen med fyra ledtrådar, "knappar, handen, kanal och vardagsrummet." Ledtrådar för en telefon kan läsa, "siffror, plast, prata och kök", medan en lista för kritor kommer att läsa "färger, långa, rita och papper." Gör jakten pågå så länge du vill, och dölja skatten till slutdestinationen.

Holiday Clues

Skattjakt ledtrådar för barn


Skapa en skattjakt för ett visst semester som Alla hjärtans dag. Skriv ut en rim ledtråd som leder jägarna till nästa objekt. Till exempel, leda barnen till en låda med "Jag lämnade dig en behandling som är för att dela eftersom du är så söt och omtänksam. Du måste vara så slug som en räv. Det är av något som kommer i en ..." Leda till en bukett blommor med "Använd alla dina lukt befogenheter. Hitta något med doften av ..." Hitta något rött med rim, "Tänk och använda huvudet. Titta efter något färgen ..." Gör den slutliga skatten en speciell semester tårta och leda barnen till det med ledtråd, "Förhoppningsvis kommer inte att ge dig en magont. Leta efter något som smakar så söt som en ..."