Hur Löd Sterling Silver med mässings

Hur Löd Sterling Silver med mässings


Med sin cool-tonad glöd och tilltalande glans, är sterling silver ett trevligt komplement till den soliga gyllene nyans av mässing. Både metaller används ofta i smycken samt i sorterade dekorativa och funktionella objekt. Även mässing är betydligt mindre värdefull än silver, det finns inga regler mot att kombinera de två metallerna i ett projekt. I själva verket kan det leda till en överraskande vacker skapelse. Använda rätt lod och utrustning, är det möjligt att kombinera silver med mässing i någon av dina metallbaserade projekt.

Instruktioner

1 Placera sterling silver och mässing bitar du planerar att löda i en varm betningslösning. Observera att knipa är en sur lösning som används för att rengöra metall före och efter lödning. Häll pickle till en elektrisk långsam spis inställd på låg för att hålla lösningen varm. Brant silver och mässing bitar i pickle i fem till tio minuter. Ta bort metallbitar från pickle och torka dem ordentligt med en handduk.

2 Ordna sterling silver och mässing bitar i det sätt på vilket du vill att de ska vara permanent sammanfogade med lödning. Använd klämmor, klädnypor eller snöre för att hålla bitar av silver och mässing på plats, om det behövs.

3 Välj en pasta lod som arbetar med icke-järnmetaller. Icke-järnmetaller inte innehåller järn, inklusive silver och mässing. Tänk på att dessa lod skapar silverfärgade fogar. Välj en pasta lod som innehåller en flödes agent. Flux är en borax-baserad substans som hjälper lod att flyta med lätthet.

4 Applicera klistra löda till de delar av metallstycken som du vill gå med. Använd en pensel för att fördela pastan lod där du vill ha den. Vissa pasta lod kommer i lättanvända sprutor.

5 Anslut lödkolven. Låter batteriet värmas upp i flera minuter.

6 Placera spetsen av lödkolven mot pastan lod. Sakta värma lodet tills den smälter på plats. Använd spetsen på lödkolven att dra lodet längs sömmar som behövs. Observera att hur mycket lod du behöver och hur du kommer att distribuera den att bero på naturen och storleken på objektet du skapar. Till exempel, om du vill länka en silverkedja länk till en mässings en, du behöver bara för att värma en liten klick av lod; Om du ansluter en lång silver rektangel till en mässings ett, kan du behöva dra en linje av lod längs sömmen av de två rektanglarna.

7 Dra lödkolv bort från lodet efter att den har smält på plats. Koppla ur lödkolv. Låt lodet stelnar och cool.

8 Sänk de sammanfogade bitar av silver och koppar i ättikslag lösning gång till för att rengöra dem. Låt dem dra i fem till tio minuter. Ta bort dem, skölj dem i kallt vatten och torka dem med en handduk.