Hur man drar en Chibi för nybörjare

Hur man drar en Chibi för nybörjare


Chibi tecken är japanska animationer. Ordet "chibi" betyder "små människor" eller "liten person." De är enkla tecken som härrör från grundformer, såsom trianglar, halvcirklar, linjer och ovaler. Rita en chibi börjar med en blyertspenna och suddgummi. När formen är på papper, det gått över med en svart markering för att beskriva karaktären. Härifrån nybörjare kan skugga eller färg i sin chibi att avsluta det.

Instruktioner

1 Tänk på vilken typ av egenskaper som du vill ha för chibi. De flesta har kort, spretigt hår, stora ögon och en tunn linje för munnen.

2 Välj en skärpt blyerts med en H4, H3 eller H2 bly och en tunn linje svart markering. En standard 2HB penna fungerar bra också.

3 Rita ett huvud lätt. Tryck inte hårt på papperet. Om du gör misstag, inte oroa sig för dem ännu. Du kan radera dessa senare.

4 Rita en kropp som finns på huvudet. Det är enklast för nybörjare att bara fästa kroppen mot huvudet utan hals. Hålla benen samman genom att man sätter in en vertikal linje från basen av kroppen upp till mitten av kroppen. Placera denna vertikala linje exakt i mitten av kroppen. Detta hjälper dig också att hålla resten av chibi symmetrisk genom visuell jämförelse med linjen. Chibi kroppar är korta och tunna eller runda. För en tunn kropp, skissa en tunn rektangel med rundade hörn fästa vid basen av huvudet. För en rund kropp, skissa en oval form.

5 Början lådor kan klä sin chibi i en enkel att rita T-shirt och byxor. Ovaler kan läggas till i slutet av byxben att representera chibi fötter.

6 Skissa ett par armar. Nybörjare kan finna det lättare att ge intryck av vapen med ett par vertikala linjer som sträcker sig två tredjedelar av vägen ner på utsidan av kroppen från under huvudet. Fäst ett par ovaler vid ändarna för händer eller kurva linjerna inåt för att föreslå händerna knäppta bakom kroppen.

7 Fyll i funktionerna i din chibi. Ögon kan titulera på många olika sätt. Överväga ett par upp och ner leende linjer eller ett par stora halvcirklar. Näsor är vanligtvis enkla horisontella linjer eller små trianglar. Munnen varierar. Nybörjare kan lägga till en tunn linje för munnen eller skapa en öppen mun med användning av en omvänd triangel med rundade hörn. Lägg håret också. Skissa det lätt tills du hittar den stil du vill ha.

8 Trace över chibi karaktär med den tunna linjen markör.