Hur man programmerar en Chrysler Crossfire Key

Hur man programmerar en Chrysler Crossfire Key


Tändningsnyckeln för din Chrysler Crossfire måste programmeras av en Chrysler återförsäljare och kan inte göras av fordonets ägare. Fjärr Keyless inträde på Crossfire är programmerad som ett antistöld, vilket kräver en särskild nyckel, eller transponder, från Chrysler återförsäljare. Speciella verktyg används för att programmera Crossfire bil nyckel som endast är tillgängliga från Chrysler återförsäljare och servicecenter.

Instruktioner

1 Ring din lokala Chrysler återförsäljaravtal att boka en tid för att få dina nya bilnycklar programmeras. Chrysler återförsäljaravtal behöver nyckelkoden för just din bil för att programmera knapparna för att arbeta med din bil. Om dina nycklar som programmeras av en annan återförsäljare än den där du köpte din bil, måste du kontakta återförsäljaren där du köpte Crossfire för att få nyckelkoden. Som en säkerhetsåtgärd, inte hålla din nyckel kod i bilen.

2 Ta bilen till en Chrysler återförsäljaravtal. Om du har beställt nya eller ersättande nycklar från samma Chrysler återförsäljare, behöver du bara att ta bilen i och serviceteknikern kommer att programmera dina nycklar med hjälp av de nya nycklarna till din bil. Om du redan har de nya nycklarna i din ägo, måste du ta med dem till återförsäljaren.

3 Betala avgiften för reservnycklar och programmering. Programmeringsprocessen tar bara några minuter, men kostnaden för nya nycklar och få dem programmerade genomsnitt £ 130 som 2010.