Vad är ursprunget till bröllop skålar?

Vad är ursprunget till bröllop skålar?


Sällan kan du närvara vid ett bröllop utan att höra åtminstone en lång skål för hedrade par. Det finns dock många konton som försöker lokalisera ursprunget till toast. Att lära sin historia kan inspirera dig att skapa en personlig och minnesvärd toast själv.

Definition

En "toast" definieras som en dryck för att hedra eller för hälsan hos en person eller händelse, enligt Princeton University WordNet.

Plats och tidslinjer

Det finns många konton när den första toast inträffade. De första skriftliga kontot datum till en Sachsen fest i 450 AD, och den mest moderna tillskrivs Bath, England, 1709.

Berättelser om Origin

Den franska konto genom att författaren Tom Haibeck säger att det började när bröd lades i botten av de nygifta "dricksglas. De skulle dricka snabbt och enligt historien, skulle vinnaren vara härskare i hushållet. Enligt historikern Paul Dickson, var en vacker kvinna bad offentligt i England när en friare fyllde en kopp med toast och hennes badvattnet. Han drack koppen till hennes ära. Enligt Sachsen fest legenden, Sachsen ledarens dotter erbjuds en skål av god hälsa till den brittiska kungen Vortigern och han blev så imponerad att han bytt ut sitt ägande av Kent-provinsen i utbyte mot hennes hand i äktenskap.

Att göra en bra Toast

Alla skålar är gjorda för att visa respekt för hedersgäst. Börja med framställning och användning författarnas och poeter "linjer för inspiration. Har en handskriven toast som du öva innan recitera den. Var ärlig och inkludera anekdoter, men inte överdriva humor att skugga känslan. Ange hur mycket personen betyder för dig och hur glad du är att känna honom.