En meny för en 50-Party

En meny för en 50-Party


Rock and roll och drive-in filmer var ordningen för dagen på 1950-talet, så kastar ett parti som har dessa teman kommer att påminna dina nära och kära i denna optimistisk tid. Det finns också vissa livsmedel i samband med 50-talet som kommer att lägga till den autentiska känslan på din fest, och de flesta av biljettpriset är verkligen lätt att förbereda.

cheeseburgare

Burgers var huvudrätt val i '50s diners, och delgavs till tonåringar och unga vuxna som de haft sina favoritfilmer på drive-in filmer under decenniet. Skapa en ostburgare bar på din "50-parti genom att erbjuda dina gäster flera typer av hamburgare, inklusive traditionell nötkött, kalkon, lax och även veggie hamburgare. Erbjuder flera typer av ostar. Ge infästningar för varje hamburgare, som en kål slaw för lax burger, eller chipotle barbecuesås att framhäva Turkiet hamburgare. Servera smörgåsar på rosa eller svarta plattor för att ytterligare understryka diner tema.

Fries

Cheeseburgare skulle inte vara komplett utan pommes frites, så dessa potatis variationer bör definitivt göra ett framträdande på din 1950-tema evenemang. Servera standard han frites att gå med cheeseburgare, tillsammans med biff skuren frites och sweet potato fries att ge gästerna mer aromrik alternativ. Inkludera flera krydda alternativ för partysugna att lägga till sina frites också, liksom torkade örter och parmesanost för steak frites eller kanel och muskot för sweet potato fries.

Milkshakes, flottar, och Sundaes

Påminna dina gäster i sin barndom genom att betjäna rot bear flottar, liksom milkshakes och malt i ett antal smaker. Medan standarder varianter som choklad, vanilj och jordgubb var vanliga på 50-talet, kan du göra din fest meny ännu mer imponerande genom att malt i banan, körsbär och karamell smaker. En 1950-talets glasssundae baren kommer också att bidra till att göra partiet en hit. Högar av vaniljglass, riven kokos, vispad grädde, chokladsås, bananer, hackade nötter och körsbär är det perfekta receptet för gör-det-själv-dessert del av firandet.

50s sittande middag Fare

För ett parti som presenterar sit-down, TV middag stil måltider från 50-talet, ge dina middagsgäster huvudrätt köttfärslimpa, tillsammans med potatismos och en grönsak som ärtor eller morötter. En variation på rätterna kommer att göra måltiden roligare, som att lägga en kryddig sås till köttet limpa, eller kande morötterna med honung och vanilj extra före servering dem. Death by Chokladtårta gör en läcker och dekadenta dessert, tillsammans med en skummande glas mjölk eller en kopp kaffe för varje gäst.