Hur man gör en Jakobs stege kort

Hur man gör en Jakobs stege kort


En hemmagjord kortet kan vara en särskild del av gåvan. Kortet Maker får välja färger och materialtyper som används för att utveckla kortet. Dessa kort är inte bara personlig, men de som tar emot dessa kort förstår givaren gjort dem särskilt för dem. En typ är en Jakobs stege kort som fäster flera olika kort rutor tillsammans liknar en stege. Eftersom kortet maker är ansvarig för projektet kan han även justera hur man gör kortet för att passa hans behov.

Instruktioner

1 Ta en bit av 4 med 4-tums kartong och tryck på en vald stämpel på papperet. Ta sedan de mindre tjockt papper bitar och använda kniv för att skära ut en form, såsom en cirkel, för att placera bilder eller grafik. Ställ dessa åt sidan.

2 Färg kanterna av mat ombord genom att trycka färgdynan runt papperet. Limma en bit styvt papper ovanpå mattan ombord på den motsatta sidan. Avsätta.

3 Fäst ett foto eller grafik på plats på större två kartong. Ta formerna i steg 1 för fotot eller bildram och placera över det objekt att dekorationen. Sätt upp dem på en arbetsplats med bilderna inte visas. Placera dem bredvid varandra med ett litet mellanrum mellan dem.

4 Skär fyra 9-tums bitar av band och sätta band på mattan kortet genom limning ändarna. Det måste placeras nära gapet ännu faller på plats sedan på den motsatta ombord.

5 Ta en mat ombord med band och placera fler band en halv tum från den övre kanten och den nedre kanten. Sätta den vänstra bandände nära gapet.

6 Ta den andra sidan och göra en "X" formation med banden. Rätt band ändarna måste limmade till vänster.

7 Upprepa denna procedur så många gånger som behövs beroende på hur stor kortet ska vara.