Hur man låsa upp Hot Coffee Mod i & # 34; Grand Theft Auto: San Andreas & # 34; för PS2

Hur man låsa upp Hot Coffee Mod i & # 34; Grand Theft Auto: San Andreas & # 34; för PS2


Hot Coffee-läget är en dold funktion i PS2-versionen av "Grand Theft Auto:. San Andreas" Upplåsning Hot Coffee-läget kan du delta i vuxna funktioner inom de befintliga speluppdrag. På grund av sexuellt innehåll, måste censorer tas bort och funktionen olåst för att dessa funktioner för att bli synliga.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera GTA Censor Remover och PS2 Spara Builder (se Resurser för länkar). Observera att GTA Censor Remover program tar bort programmet censuren och gör att du kan utnyttja den dolda Hot Coffee scen när de interagerar med "flickvänner" under normal spel. Utför inte denna installation för icke-vuxen publik.

2 Öppna sparade spel fil med PS2 Spara Builder för att öppna det från din spelkonsol. Högerklicka på filen som slutar på ".B", och välj "Extract". Spara filen i en minnesvärd plats. Upprepa dessa steg om det finns mer än en fil som slutar på ".B" förlängning till alla har sparats. Undvika eventuella ändringar filnamnet. Ta bort den ursprungliga ".B" filer i ditt sparade spel genom att högerklicka och välja "ta bort". Lämna PS2 Spara Builder körs.

3 Släpp sparade, extraherade versioner av dina filer på GTA Censor borttagning program ett i taget. Ställ censuren nivå "Uncensored" när du ombeds av varje. Välj "Ange status" för att spara innan upprepa med nästa ".B" fil tills alla filer har sparats.

4 Dra och släpp alla nyfrälsta ".B" filer tillbaka till ditt sparade spel med hjälp av PS2 Spara Builder programmet. Spara i önskat format när det efterfrågas. Avsluta med att stänga spara byggare och skicka sparade spel till din spelkonsol för användning.