Hur man gör en Mimmi Pigg kostym

Hur man gör en Mimmi Pigg kostym


Det är Halloween och den sötaste musen någonsin att besöka Orlando, Florida, är en hit med unga flickor också. Är relativt lätt att göra en Mimmi Pigg kostym, även för dem som inte är bra med en nål och tråd. I grund och botten, kommer en Mimmi Pigg kostym ner till tre enkla komponenter: kläder, smink och tillbehör.

Instruktioner

1 Börja med Minnie kläder. Hon bär en röd polka dot klänning. Detta kan vara svårt att hitta, så företagsamma trick-or-trea kanske vill gå med en röd kjol och röd tröja. Säkerställa en god passform. För ökad äkthet, skär några vita prickar av filt och varmt lim dem på kläderna.

2 Prova ett par crocs, eller sprayfärg ett par gamla skor att replikera Minnie ljusa gula skor. Även Minnie bär klackar, trick-or-treaters kommer att vilja undvika obekväma skor. Om gula klackar är ett måste för dig, prova online återförsäljare för ovanlig färg.

3 Använd en hel del mascara och måla en mus ansikte för att skapa Minnie make-up look. Använd svart ansikte färg mörkare näsan och lägga morrhår på kinderna. Ljust rött läppstift lägger lite kul till dräkten.

4 Hitta ett par enorma musöron på din lokala kostym butik eller en online-återförsäljare. En röd rosett täckt av vita prickar ska passa rätt mellan dem. Slutligen köpa ett par stora, fluffiga vita vantar för att pricken inte avrunda kostym med Minnie stora tillbehör.