Så här beställer instrument musiker vän

Så här beställer instrument musiker vän


Det är möjligt att beställa instrument direkt från musiker Friend webbplats, utan att ens behöva vänta på en katalog som ska levereras. Musiker vän har alla sina instrument på sin webbplats, inklusive begagnade och clearance rack objekt. När du har hittat instrument som du letar efter, kommer du att bli ombedd att skapa ett kundkonto, sedan till kassan för betalning. Ta reda på hur man beställer instrument från Musiker Friend på mindre än 10 minuter.

Instruktioner

1 Besök musiker Friend hemsida (se referenser), och klicka sedan på den typ av instrument som du letar. Instrumenten delas in i grupper, såsom "gitarrer", "Bass," trummor "och" Tangentbord ". Välj ett av alternativen som visas i undermenyn för att begränsa listan av instrument att välja mellan.

2 Välj ytterligare garanti genom att placera en kontroll i rutorna och klicka sedan på "Lägg i varukorgen" -knappen under instrument du vill köpa. Ytterligare garantier krävs inte för inköp, men ger utökad täckning i händelse av din utrustning skadas.

3 Ange ditt postnummer i rätt fält på nästa skärm och klicka sedan på antingen "Secure kassan" eller "kolla med PayPal." Välj alternativet för att betala via PayPal endast om du tänker ha instrumentet skickas till din bekräftade Paypal tilltalar.

4 Skapa en ny kund genom att fylla i alla fält med fakturerings, sjöfart och personlig information. Klicka på knappen "Fortsätt" när alla fält är kompletta.

5 Ange din betalningsinformation på nästa skärm. Logga in på ditt PayPal-konto från den här skärmen om du väljer att betala för ditt instrument med det alternativet. Ge ditt kreditkortsnummer och annan information som behövs för att kontrollera detta. Klicka på "Fortsätt."

6 Komplettera din beställning på nästa skärm genom att verifiera att du vill fortsätta med kassan. Inom kort får du ett verifierings e-postmeddelande om att beställningen har lagts och betalat för.