Klass T-tröja Design Idéer

Klass T-tröja Design Idéer


Många ledande klasser på gymnasiet erbjuder klass T-shirts för köp. Dessa skjortor är ofta anpassade för att påminna eleverna om medlemskap till deras speciella årskullen liksom deras skola anda. Många tidigare studenter har fortfarande dessa T-shirts som ett minne av deras high school år.

klassSignaTures

Om studenterna inte är för stor, kan de t-shirt designers samla in underskrifter för att placera på baksidan av en T-shirt. Framsidan av T-shirt kan inkludera examensår liksom namnet på high school. Eftersom många skolor leverera årsböcker efter doktorander, är detta ett bra sätt att se till att studenter samla allas underskrift.

Senior Year: bryta ut

Efter att känna som om de var instängda i ett fängelse i 12 år, jämför elever lämnar gymnasiet för att bryta sig ur fängelset. Studenter kan köpa en T-shirt med deras namn som anges bakom fängelsegaller och orden "bryta ut" under bilden. Eller kan den grafiska inkludera en fånge fly. Fångens ID-nummer ska vara år av klassen examen.

T-tröja Contest

Studenten regeringen kan be klassen att besluta om sin design. Eller så kan de skapa en tävling och be eleverna att lämna sina egna mönster. Vinnaren kan ges ett presentkort eller gratis high school memorabilia. Eller, kan studenterna koncentrera sina ansträngningar genom att bjuda in en konst klass att arbeta med design. De konststuderande ska arbeta i team för att skapa designen. Sedan behöver studenterna att bli inbjuden att rösta på vilken design de gillar bäst.

Klass Logo och Mascot

Eleverna kan också utnyttja skolans maskot inom sin design. Många examen klasser helt enkelt skapa en t-shirt som verkar se ut som en sport enhetlig. De omfattar det år som de examen som en enhetlig nummer. Då de lägger någon form av att säga som "Gå björnar!" eller "Home of the trojaner."

Traditionell Graduation Cap / Tassle T-shirt

För att spara pengar, många skolor erbjuder T-shirts som presenterar en svart studentmössa eller färgade tassle med orden "Pensionären klassificerar av - - - -" med examen år som. Vissa skolor lista elevernas namn inom ett diplom rulla grafik på deras T-shirt.

Klass Song, blomma och Tema

Fokus på val av klassen. Om studenterna har röstat på en klass sång, blomma eller tema, överväga att skapa en bild som innehåller alla dessa tre poster. Denna sed skjorta påminna klasskamrater av sin speciella examen år och specifika val. Denna grafiska kan också utnyttjas som utformningen för gradering program.