Hur man reparerar en reva i en Nylon Jacket

Hur man reparerar en reva i en Nylon Jacket


Nylon är en stark, lätt tyg som är slät och icke absorberande. Den torkar snabbt och är resistent mot fläckar, vilket gör det till ett idealiskt val för jackor. Om nylon jacka har skadats, lapp revan är en enkel process. Att vara medveten om hur man reparerar tårar i en nylonjacka kan tillåta dig att bära jacka för många år framöver.

Instruktioner

1 Sy tår stängd med nål och tråd. Det behöver inte vara ett snyggt söm, men kanterna på tår bör uppfylla och ligga plant.

2 Skär en nylon lapp som är samma form som tår och något större. Både nylon patch och sömmen tätningsmedlet kan köpas som en sats avsedd för nylon reparation

3 Kläm ett tunt lager av söm tätningsmedel över sömmar och på ena sidan av nylon patch. Täcka hela ytan av lappen.

4 Ställ in jackan och lappen åt sidan för att låta tätningsmedlet härda. Den tid som krävs för härdning av tätningsmedlet anges på tätningsmedlet självt.

5 Tryck plåstret till sytt tår, täcker den helt. Tätningsmedlet kommer att bilda en bindning som håller plåstret till jackan.

6 Lägg jackan på en strykbräda, och sprida en T-shirt över tår.

7 Ställ järnet till en låg värme och använda den för att trycka plåstret i jackan. Detta kommer att bidra till att binda plåstret till jackan permanent medan platt plåstret.

8 Häng jackan på en galge. Detta gör det möjligt för patch för att svalna och torka innan du bär den.