Hur att dekorera Lattice Med Tulle

Hur att dekorera Lattice Med Tulle


Tyll används ofta för att dekorera för bröllop, mottagningar och andra speciella tillfällen. Dekorera gitter med tyll både inomhus och utomhus för en drömlik atmosfär. Lattice används inomhus liksom ut. Alternativ inkluderar bågar eller en lång platt bit av galler för en brännpunkt, eller bakom brudparet eller hedersgäst vid andra evenemang. Lusthus är utomhus och har ofta gitter sidor och toppar som skapar en fantastisk påverka när dekorerad med tyll.

Instruktioner

1 Mät gitter som kommer att vara dekorerad med tyll. Börjar vid basen på den vänstra sidan, upp runt toppen, till botten av den högra sidan. Multiplicera detta belopp med tre för att bestämma längden av tyll behövs.

2 Skär tyll till önskad längd och vik på mitten för att markera mitten av tyll.

3 Fäst mitten av tyll till mitten av gallret för att säkerställa båda sidor är ännu.

4 Weave tyll in och ut ur gitter för önskad effekt. Alternativt drapera och samla tyll på båda sidor av gallret innan vävning.

5 Gör sex loopar av tyll som är ungefär en fot lång. Fäst slingor med vit blommor tråd och fluff att bygga en stor båge och placera ovanpå eller sidor gitter. Du kan också skapa flera små bågar som använder mindre slingor och sätta på olika ställen eller placera en rad av små bågar längs sidorna av tyll. Eller, samla sidor av tyll till en 3-fots höjd och slips med en stor rosett gjord av tyll eller band.

6 Dekorera med band, blommor, kronblad, små blommor buketter, lång pärla strängar och ballonger som önskas.