Hur att dekorera en trappa för ett bröllop

Hur att dekorera en trappa för ett bröllop


När dekorerade kreativt och med stil, kan en trappa bli en vacker brännpunkt en bröllopsceremonin eller mottagning. Om bruden har för avsikt att gå ner trappan i stället för en gång, eller trappan kommer helt enkelt användas för dekorativa ändamål, kan ett par välplacerade dekorationer förhöja stämningen av händelsen och lägga drama och klass till ett bröllop.

Instruktioner

1 Använd levande grönska att linda räcken och skapa en klassisk, sommarlook. Grönskan kan kombineras med blommor för en färgklick. Se till att de blomfärger inte kollidera med dem som används för bröllopsfest klänningar eller för resten av dekorationer.

2 Hang bågar längs räcken eller på väggen på ena sidan av trappan. Detta ser kan lägga elegans till ett bröllop när den görs rätt. Göra vissa bågar är stora nog att ses från andra sidan rummet och komplettera de färger som används för resten av dekorationer.

3 Dekorera trappan genom att placera krukväxter eller blommor vid foten av trappan. Krukväxter kan också ställas in längs ena sidan av trappan, på alternerande steg, om trappan är bred nog att rymma krukorna samtidigt tillåta säker passage.

4 Scatter ros eller andra blomblad på trappan eller vid basen av trappan. Undvik att använda hela blommor eller blad, eftersom dessa kan orsaka halka och faller. Kronbladen kan fortsätta ned längs hela trappan och upp till altaret.

5 Använd ljus, små lampetter eller ens julbelysningen att dekorera trappan och lägga stil till bröllopet. Rensa julbelysningen fungerar mycket bra om du kan dölja eller minimera uppkomsten av sladden. Var försiktig med föreliggande brandrisk om du använder ljus.