Hur man lägger Foton på Terra Cotta Krukor

Hur man lägger Foton på Terra Cotta Krukor


Terrakotta blomkrukor är lätt tillgängliga och billiga, men ganska tråkigt utseende. Jazz upp dem genom att lägga till bilder till sin yta. Använd bilder av människor eller din favorit konstverk. Du kan också klippa bilderna från fronter av utsädes paket och fästa dessa till potten, som är särskilt attraktivt för krukväxter örtagårdar. Använd decoupage tekniker för att skapa en vattentät konstruktion med dina bilder så att krukorna är så användbara som de är attraktiva.

Instruktioner

1 Skär din bild så att den passar på terrakotta potten. Använd dekorativa-kant sax om så önskas.

2 belägga ytan av krukan med decoupage lim, genom att använda en skum pensel för att jämna ut lim på jämnt. Jämna ut bilden på limmet. Tryck på någon av luftbubblor ut från undersidan av bilden med fingertopparna.

3 Borsta ett andra skikt av decoupage lim över toppen av bilden när den första har torkat. Låt andra pälsen torka helt, sedan använda en annan päls.

4 Spray ytan av krukan med en akryl- eller polyuretan sealer. Förseglaren gör bilden vattentät så att du kan plantera in och rensa potten utan att skada området. Tillåta sealer att torka i 24 timmar.