Hur man gör en enkel modell båt

Hur man gör en enkel modell båt


Enkla modellbåtar kan göras med kit eller föremål från runt hemmet. Skapa en miniatyr av en standard båt design med papper och plastfolie, eller skapa en ny design. Gör ett piratskepp, segelbåt eller pöl båt i en eftermiddag. Följ dessa anvisningar för en enkel modell piratskepp som kan seglas i ett badkar eller lokal damm.

Instruktioner

Lätt Modell Ship

1 Stäng halv gallon mjölk kartongen och försegla den öppna änden stängd med lim. Ställ åt sidan för att torka. Mät upp två inches från botten av halv pint mjölk kartongen och skär den nedre delen av. Måla utsidan av detta avsnitt brun och ställ den åt sidan för att torka. Måla halv-liters mjölkpaket brun och ställ den åt sidan för att torka.

2 Placera halv gallon mjölk kartong på sin sida efter att färgen har torkat. Detta är kroppen av fartyget. Placera halv pint mjölk kartong ovanpå och centrera den på fartygets kropp. Detta är den "kaptenens hytt" del av piratskepp. Limma liten kartong på plats. Rita på detaljer som fönster, dörrar eller ventiler med svart markering. Måla ventiler gul.

3 Skär sidor från resterna av den lilla mjölkkartongen. Välj en av de fyra rektanglar som detta skapar att halveras. Dessa kommer att vara de "små" segel för fartyget. Skära två hål en kvarts tum från toppen och botten av två av de stora kvadrater. Böj torget något och sätt ett sugrör. Varje sugrör är en mast, och rutorna blir seglen. Upprepa processen för de två små rutor och sätt halmen i hålen.

4 Rulla leran i två små bollar, vardera ungefär storleken av en stor marmor. Tryck på varje lera boll på toppen av kaptenens hytt och sätt sugrören med seglen. Den stora segel ska vara på botten. Limma på plats om så behövs.