Hur man gör en avgjutning av en Fossil

Hur man gör en avgjutning av en Fossil


Fossil gjuts genom att trycka på en konserverad form i lera och överföra denna bild till gips. Fossil kan också gjutas direkt från stenar i marken genom att använda lera för att fånga avtryck och förmedla denna likhet med gips. Båda processerna är likartade och innebär samma steg för att trycka på fossila bilden i lera och sedan gjuta den i gips. Detaljer om fossil bevaras i dessa gips faksimil.

Instruktioner

1 Tryck en 1-tums tjock platta av lera över fossila bilden. Eller, driva en lös fossil i leran, bädda in den så att hälften av det är i leran.

2 Ta bort föremålet eller lera. Du bör ha en ren fossil avtryck i leran.

3 Gör en 3-tums hela kartong krage. Kragen bör vara tillräckligt lång för att helt omsluta lera plattan.

4 Säkra kartong krage avslutas med maskeringstejp. Denna gemensamma behov att vara tätt nog att gips kan inte läcka genom det.

5 Montera krage runt präglade lera plattan. Tryck leran mot kartongen för att försegla kanterna.

6 Mix 1/2 cup gips med 1/4 kopp vatten i en pappersmugg. Rör om tills den är slät och har en smet liknande konsistens. Inte piska det eftersom detta kan orsaka luftbubblor som kommer att förstöra rösterna.

7 Låt plåstret sitta i tre minuter tills den börjar tjockna något.

8 Häll gips över leran intryck.

9 Låt gips för att härda i en timme. En kemisk reaktion äger rum i gips när det torkar; Det kommer först kännas varm och kyl sedan som den härdar.

10 Riv pappers kragen försiktigt från gips och lera. Separera lera och gips sektioner av formen.

11 Trimma ojämna kanter från gips med en kniv.

12 Torr för en till två dagar tills det inte längre känns sval när de placeras på din kind. Gips nytta av långsam torkning och kan spricka från snabb härdning.