Liten Berry Trees

Liten Berry Trees


Om du letar efter små träd Grace ditt landskap med växter som visar bär är en färgstark, och ibland doftande, val. Små bär träd behöver särskilda jord- och sol villkor att växa bra, och du kanske kan lyckas plantera flera typer av bär träd i din trädgård, beroende på var du bor.

Chinaberry Tree

Den Chinaberry trädet hör hemma i västra region i Kina och norra Indien, enligt Arizona State University. Anläggningen har djupa gröna blad som är ovala och ca 3 fot lång. Innan de gula bär, om storleken och formen av kulor, visas har trädet vårblommor som är lila och har en söt doft. Chinaberry träd växer snabbt växter, och trivs i ett antal markförhållanden, men behöver full sol att utvecklas. Trädet når ca 40 fot i mognad och är mest lämpade för USDA hardiness zoner 7 till 10, enligt North Carolina State University.

Röd Elderberry Tree

Den röda fläder träd, även kallad den röda fläder, trivs bäst i jord som är fuktig men dräneras väl; Det är en perenn buske som också kan odlas som ett litet träd, enligt Washington State University. Trädet växer i full sol, men kommer också att gro i områden i din trädgård som tar emot partiell solen, och kan nå en höjd och spridning av 25 fot. Den växer snabbt, och visar 5-tums vippor av små, mycket ljusgula blommor innan ger djupt röd frukt, som dyker upp under sommaren. Röda fläder träd är bäst lämpade för USDA hardiness zoner 4 till 6.

Washington Hawthorn Tree

Washington hagtorn träd behöver full sol för utveckling, och växa upp till 30 fot lång och 25 fot bred. Trädet är lövfällande och har jägare gröna blad under våren och sommaren som byter till en orange eller mörkröd nyans under hösten och vintern, Bladen är mellan 1 och 3 inches. Washington hagtorn producerar vita blommor på våren, följt av klarröda bär som växer på träd i vintersäsongen. Enligt North Carolina State University, är Washington hagtorn mest värme toleranta av hagtorn träd, och växer snabbt i sina unga stadier.

Röd Horsechestnut Tree

Röda horsechestnut träd växer på en medelhög hastighet, och anses små träd, eftersom de endast växa mellan 20 och 50 fot, enligt North Carolina State University. När träden är unga, de är formad ungefär som en pyramid; som den röda horsechestnut växer, tar det på en rund eller tall konliknande form. Trädet är särskilt torka tolerant, och behöver väldränerad jord för att överleva. Anläggningen ger liten lax rosa eller ljusröd blommor och bruna nötter eller bär som har en glansig konsistens. Röda horsechestnut träd växer bäst i stater som Minnesota, Texas och Virginia, som är stater som faller i USDA hardiness zoner 4 till 9.